More
  AcasăPreziosaCum m-am decis sa fiu model de videochat la Preziosa Iasi?

  Cum m-am decis sa fiu model de videochat la Preziosa Iasi?

  Luna aceasta se fac 8 luni de cand colaborez ca model de videochat cu cei de la Preziosa si n-as putea fi mai multumita decat sunt. In aceste 8 luni, multumirea mea fata de acest studio de videochat din Iasi a crescut de la luna la luna, asa cum au crescut si castigurile mele. Presupun ca tot banii ne fac fericite, huh?

  Eh, dar ce e rau in a recunoaste ca iubim banii? Ii iubim pentru ca ne sunt necesari. Ne urmarim interesele. Ca vrem case, masini, un viitor cat mai frumos, un trai cat mai bun. Nimeni nu-si doreste sa treaca prin viata fara sa fi avut nimic, chiar daca ajungem cu totii tot acolo.

  Scopul meu e s-o duc bine cu jobul in videochat

  angajare iasi
  angajare iasi

  Macar sa o duc bine de-a lungul vietii, nu? Acesta este scopul, pe care mi-l indeplinesc cu succes de cand sunt la Preziosa Iasi. Jobul de model de videochat nu ma atragea pana sa vin aici, daca e sa vorbesc sincer. Ma gandeam ca n-o sa am niciodata nevoie de acest loc de munca in Iasi.

  Eram genul care se multumea cu putin si n-ar fi dat niciodata mai mult de 100 de lei pe-o geanta sau o pereche de pantofi. Pur si simplu ma gandeam ca nu totul se rezuma la asta. Si nu se rezuma, dar atunci cand vrei sa arati si sa te simti bine, parca se rezuma.

  Mi-am schimbat stilul de viata acum 8 luni. Am vazut zeci de fete instarite, frumoase, elegante. Si mi-am dat seama ca banii le ajuta sa fie asa. Atunci am simtit un regret ca nu sunt si eu ca ele. Regret ce nu trebuia sa existe, pentru ca daca-mi doresc ceva, muncesc pentru a obtine, pur si simplu.

  Pentru mine, e cea mai buna varianta de job in Iasi

  angajare iasi
  angajare iasi

  Asa cum fac de cand sunt model de videochat la Preziosa. Acum nu mai trebuie sa stau sa tanjesc pentru ce au altele, sau sa visez la lucruri ce odata mi se pareau imposibile. Cum m-am decis sa fiu model de videochat la Preziosa? Cand am vazut ca viata nu ma mai multumeste deloc si banii nu-mi mai ajung.

  Cand am aflat ca la Preziosa pot castiga zilnic sume mari de bani, mereu peste 300 de lei, in cateva ore de videochat, am vazut o oportunitate in asta. O oportunitate prin care sa evoluez, sa nu raman pe loc. Si de cand fac asta, ma simt mult mai linistita.  Pana acum nu ma gandeam cat poate fi de important un job in videochat la Preziosa si banii castigati aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img