More
  AcasăHeyluxLocul de munca de la Heylux imi aduce tot mai multi bani....

  Locul de munca de la Heylux imi aduce tot mai multi bani. Afla cum!

  Schimbarile sunt bune mereu, mai ales daca este vorba de schimbarile acelea care ma fac pe mine fericita. De fapt, pana sa fiu angajata ca model de videochat la Heylux nu imi placeau schimbarile deloc, pentru ca mereu se dovedeau a fi fara rost Dar acum… ACUM cred ca schimbarile de la Heylux imi aduc cea mai mare fericire posibila.

  Asta pentru ca sunt alaturi de Heylux de mai bine de un an si deja am vazut multe din evolutia acestui studio de videochat din Iasi. Am vazut cum fetele au venit si-au castigat banii la care nu au visat niciodata, cum s-au schimbat in bine, cum au adus numai imbunatatiri in viata lor SI, totodata, am vazut ce avantaje poate avea un loc de munca la Heylux.

  Stiai ca bonusurile saptamanale de la Heylux sunt SI MAI MARI?

  castiguri mari heylux
  castiguri mari heylux

  Acum mai bine de un an cand m-am angajat, castigurile erau altfel. Tot avantajoase, bineinteles, doar ca altfel. Sistemele de plata din acest studio de videochat erau facute in asa fel incat sa ajute fiecare fata, cu sau fara experienta. De la castiguri zilnice, pana la bonusuri de angajare si bonusuri saptamanale.

  Care, da-mi voie sa spun, erau FOARTE MARI si-asa. Adica eu pana sa vin la Heylux nu mai auzisem de bonusurile acelea pe care studioul le oferea pe vremea aceea, nu mai auzisem de castigurile acestea zilnice de pana la 800 de lei si asa mai departe.

  Mi se parea ceva total din afara lumii acesteia, putin imposibil de altfel. Cine sa creada ca poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux, plus bonusuri in fiecare saptamana pentru castigurile avute, intre 300 si 3.000 de lei? Pare asa greu, nu? Cand altii muncesc pentru 1000 de lei lunar, normal ca pare greu.

  Pot castiga pana la 6000 lei doar din bonusurile saptamanale

  castiguri mari heylux
  castiguri mari heylux

  Dar vorbim de Heylux, nu de altceva. Asta inseamna ca vorbim despre alte standarde. Astfel ca mi-au dovedit ca totul poate fi posibil, cand chiar eu am avut parte de acele castiguri care mi se pareau din afara lumii. Dar nu asta voiam eu sa spun asta. Stiai ca locul de munca de la Heylux a devenit si mai avantajos decat era?

  Bonusurile acelea saptamanale nu mai sunt intre 300 si 3000 de lei, in primul rand. Pentru a ajuta si mai mult fetele, bonusurile de performanta au crescut de la 60 de lei la 6.0000 de lei IN FIECARE DUMINICA. Oh, Doamne! Oare pot sa ofere si mai mult de atat? Si ca sa te uimesc mai mult, castigurile zilnice au crescut si ele intre 400 si 2.000 de lei, iar eu vad asta cu ochii mei pentru ca si eu am parte de ele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img