More
  AcasăHeyluxDaca ai castiga bani o singura zi la Heylux, vei vrea sa...

  Daca ai castiga bani o singura zi la Heylux, vei vrea sa castigi mereu

  Jobul de la Heylux Iasi e singurul care a putut sa-mi dea dependent pana acum, o dependenta buna. Niciodata n-am avut atata dorinta sa muncesc pana sa fiu model de videochat aici, acum merg cu tragere de inima la munca, pentru ca stiu ca orice sfarsit de tura de la Heylux inseamna o suma intre 400 si 2000 de lei.

  Ca e ploaie, ca e vant, ca e criza, nu conteaza, nu e zi in care castigurile mele de la Heylux sa nu ma multumeasca. Iar atunci cand stiu ca merg la munca, dar macar plec de acolo cu portofelul plin, parca altfel sta situatia. Tu n-ai merge mai cu drag la munca atunci cand stii ca in cele 8 ore muncite, castigi mai mult de 100 de dolari?

  Deoarece eu stiu ca-n mod normal, un salariu minim ar insemna un castig zilnic de 50 de lei, sau ceva pe acolo. Asta inseamna ca majoritatea oamenilor muncesc pe 50 de lei pe zi, care oricum sunt primiti la sfarsitul lunii. Dar iti zic asa ca idee, sa muncesti o zi intreaga, mai mult de 8 ore chiar, pentru 50 de lei… iti place?

  Dupa ce castigi primii tai 400 de lei intr-o zi, vei vrea mereu

  Mie nu-mi place, pentru ca acum daca ma duc sa fac cumparaturi pentru mancare, sa zicem, nici 50 de lei nu-mi ajung, la cat de scumpe sunt lucrurile. Si eu pentru ce muncesc, daca nici bani de mancare nu am destui? La Heylux se simte diferenta de la cer la pamant.

  In loc sa-mi bat capul de dimineata pana seara pentru 50 de lei, mai bine stau fara stres pe net pentru cel putin 400 de lei. Ma motiveaza asta, sa stii. Pe oricine ar motiva, de fapt, ca nici directorii nu primesc atatia bani, daca stau sa calculez mai bine.

  Un castig mediu la Heylux ar fi cam de 5600 de lei. Vorbesc de castigul meu. Pai si dintr-un loc in care castig 1000 de lei si unul in care munca e mai usoara si castig minim 5600 de lei, tu ce crezi ca aleg? Fug direct catre Heylux, nici nu ma mai uit in spate.

  E clar ce aleg, si e clar ce ar alege si ceilalti, pentru ca sunt 100% sigura ca nu exista om caruia sa-i placa sa aiba doar 50 de lei intr-o zi. Daca se poate sa fie cat mai multe sute, sa fie. Atunci angajeaza-te la Heylux si vezi avantajele de care ma bucur si eu, o sa intelegi ce inseamna o viata mai frumoasa 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img