More
  AcasăHeyluxPrefer sa lucrez la Heylux la studio, decat sa fiu model de...

  Prefer sa lucrez la Heylux la studio, decat sa fiu model de acasa

  Desi Heylux are cea mai buna oferta financiara pentru modelele care vor sa colaboreze de acasa cu acesta, niciodata nu as alege aceasta varianta. Heylux pune la dispozitie pana la 90% din castigurile din videochat ale modelelor de acasa, insa eu prefer sa am sansa sa ajung pana la 80% din castiguri chiar in studio.

  Orice ai crede tu, nu exista varianta mai buna decat videochatul la studio, alaturi de Heylux. Sunt multe motive pentru care eu prefer sa lucrez in cadrul studioului si nu sa colaborez cu acestia de acasa. Singura varianta in care as lucra eu de acasa cu Heylux ar fi sa nu pot parasi incinta, sa fi nascut sau altceva.

  Hai sa-ti spun de ce Heylux e mai benefic cand lucrezi de la studio

  Doar in aceste cazuri sa zicem ca as fi de acord, dar atata timp cat sunt apta de munca si ma pot deplasa de acasa, n-am sa aleg munca de acasa. Hai sa-ti spun de ce. Chiar daca Heylux ofera suport si modelelor care lucreaza de acasa, nu e acelasi lucru ca la studio.

  La studio se fac sedintele, intalnirile, aici au loc trainingurile, aici sunt fete care lucreaza si de la care pot invata, fete cu care pot socializa si ma pot imprieteni. Vorbind numai din punctul de vedere al castigurilor, videochatul la studio mi se pare mai benefic.

  Acasa as putea primi suport online, dar niciodata n-o sa se compare cu ajutorul primit la studio, live. Aici ori de cate ori am o problema, se rezolva imediat. Invat mai usor si castigurile sunt mai mari, evident. Este posibil ca in timp ce eu castig 500 de lei in 7 ore la Heylux, o fata de acasa sa stea tot atat timp online si sa castige abia 200-300.

  Mai usor castig 500 de lei la studio, decat de acasa

  Pentru ca nu beneficiaza de decorul splendid de la Heylux, nu beneficiaza de make-up artistele de aici care se ocupa cu machiajul zilnic al modelelor, nu are parte de accesoriile oferite de studio si nici de alte servicii pe care acestia le pun la dispozitie.

  Aici “fur” mai usor meserie, ca sa zic asa, ca mai aud o fata dand un sfat, o alta spunand o poveste si prind cate ceva de la fiecare. In plus, cand sunt la Heylux, stiu ca-s la munca si dau tot ce e mai bun. Daca as fi acasa, m-ar apuca lenea si mereu as gasi scuze numai sa nu muncesc.

  Si pana la urma, munca la Heylux este in interesul meu. Cu cat muncesc mai mult, cu atat ajung mai repede la castiguri de 2000 de lei zilnic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img