More
  AcasăHeyluxUn forum de videochat in Iasi m-a ajutat sa dau de Heylux

  Un forum de videochat in Iasi m-a ajutat sa dau de Heylux

  Cine zice ca internetul nu este bun sau are ceva impotriva acestuia, nu-si da seama cat de mult greseste! Pai daca nu era internetul, mai gaseam eu studioul de videochat Heylux, mai castigam eu aici cate 230 de dolari zilnic, daca nu era acesta? Din partea mea, sa existe internetul mereu, ca nu stiu ce ne-am face fara el!

  De fapt, internetul este motivul principal cu care eu pot castiga bani la Heylux, pentru ca aici totul se intampla online. Daca n-ar fi acesta, n-as mai putea vorbi online cu membrii de pe site-urile de videochat cu care lucreaza Heylux si n-as mai castiga peste 800 de lei zilnic. Scurt si la obiect.

  Am dat peste Heylux cand navigam pe internet

  Si tot internetului se datoreaza si faptul ca am aflat de acest studio de renume. In final as fi aflat de pe panourile de pe strada, de la fetele din Iasi care vorbesc despre asta sau de peste tot unde sunt reclame cu Heylux, dar chiar si asa, e mai bine ca am aflat de pe net.

  E mai rapid si mai sigur. Am aflat de Heylux de pe un forum, de fapt. Nici nu intentionam sa stau pe acel forum sau sa-mi fac cont, dar am fost redirectionata dintr-o prostie in timp ce ma uitam la un serial. Si daca tot ma plictiseam, am dat cateva click-uri.

  Subiectele de pe acel forum m-au atras oarecum, asa ca am stat toata noaptea sa citesc ce scria acolo. Majoritatea fetelor vorbeau despre videochat, iar sumele mentionate erau pur si simplu de ordinul miilor…erau… uaaaau. Ma luau apele numai cand citeam cat castigau acele fete.

  Gratie acelei coincidente, castig 230 de dolari zilnic acum

  Asa ca mi-am facut si eu un cont anonim si am pus cateva intrebari. La intrebarile mele, majoritatea fetelor imi recomandau Heylux, pentru ca daca sunt din Iasi, ele spuneau ca acesta este cel mai bun de aici.

  Am intrat chiar si pe pagina lor web si am vazut cum arata camerele de logare de acolo si a fost efectiv splendid sa privesc asta. M-am luat dupa fetele de pe forum si-am mers pe incredere. Pana la urma, cine sta sa minta pe un forum, unde ideea de baza e sa ne ajutam intre noi?

  Si doar incercam, nu e ca si cum daca nu mi-ar fi placut la Heylux, m-ar fi obligat cineva sa raman. Am incercat si dintr-o incercare prosteasca de pe net am foarte mult timp de cand sunt model de videochat la Heylux, ca atare am si castigul de 230 de dolari zilnic. Ti-am zis, fara net si fara Heylux nu stiu ce-ar face iesencele!

  Heylux BMW aurii X6
  BMW X6

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img