More
  AcasăPreziosaLa Preziosa am cel mai bine platit job in videochat din Iasi

  La Preziosa am cel mai bine platit job in videochat din Iasi

  S-au facut tot felul de studii, tot felul de balante, s-au inventat fel si fel de solutii si uite ca Romania inca e o tara cu economia la pamant si salariile varza. Romanii se plang cel mai des de salarii, desi pe hartii totul pare ok, nu e. Si-am vazut fel si fel de oferte de joburi, dar problema e ca multe romance nu stiu ce inseamna job bine platit (Preziosa) si job prost platit (restul joburilor).

  Si aici nu pentru ca ar fi vina lor. Chiar nu e absolut vina nimanui pentru ca noi nu stim sa vedem ce inseamna, de fapt, job bine platit. Daca in loc de cele 12 milioane cineva primeste vreo 16, se simte realizat. La 20 de milioane ar fi in extaz, iar la 30 cred ca numai cu nasul pe sus.

  Pot castiga din videochat la Preziosa 3000 de lei in cateva zile

  Cand, de fapt, din videochat la Preziosa pot castiga lejer 30 de milioane in cateva zile. Aici se vede diferenta intre job bine platit si job prost platit. Ca daca se intampla sa ai 3000 de lei salariu, asta nu inseamna ca e super bine platit, ci ca e …hmm, e ok. Atat pot spune.

  Avand in vedere ca exista joburi la Preziosa unde se castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic, normal sa spun ca un salariu de 3000 de lei lunar e ok, nu SUPER. Ca nu e super, chiar nu e. Daca dai intre 400 si 1100 de lei chirie, cheltuieli in casa peste 400-500 de lei, iti spun eu ca nu e super, ajungi sa mai ramai cu cateva sute de lei in mana.

  Pentru ca-n Romania totul e scump, dar salariile tot mici raman. Parerea mea este ca, un job cu adevarate castiguri poate fi numai un job in videochat la Preziosa Iasi. Am zis si mai sus de ce. E singurul job din tara unde se castiga banii la zi, dar nu cu sume de 50 de lei, ci cu sume de pana la 2000 de lei.

  La Preziosa fac repede multi bani din videochat

  In timp ce altii isi rup “carca”, ca sa spun asa, pentru cei 2000 de lei lunar, un model de videochat la Preziosa are sansa sa castige 2000 de lei intr-o singura tura doar vorbind si prostind online membri de pe site-urile de videochat. Asadar, zic sa fim realisti, jobul de model de videochat de la Preziosa e un succes pentru femei, cel putin asa e pentru mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img