More

  Videochat Heylux Iași (1)

  Angajarile in videochat nu mai sunt ceva nou de mult timp. Lumea deja e constienta de avantajele videochatului si de faptul ca multe romance depind de acest job pentru ca aduce multe castiguri, pe care nu le poti avea in alta parte. Sunt multe lucruri stiute despre videochat, dar ceea ce probabil nu stii este ca, daca te angajezi la Heylux, indiferent de perioada, primesti o suma de bani drept bonus de angajare.

  Bonusurile de angajare sunt si ele, de asemenea, cunoscute in acest domeniu. Sunt cateva studiouri in Romania care ofera bonus de angajare pentru fetele care aleg respectivul studio, dar nu-s prea mari si pun niste conditii mai aparte… din ce am vazut eu, in afara de Heylux, cel mai mare bonus de angajare oferit de alt studio era 500 de euro, cred.

  Cel mai mare bonus de angajare este oferit de Heylux Iasi

  In mare parte era vorba de sume intre 200 si 300 de euro bonus de angajare. Si nu zic ca e rau, doar ca in comparatie cu Heylux sunt mici. Asta pentru ca la Heylux bonusul de angajare ajunge si pana la 13.000 de lei cash. Sa ne facem intelesi… 130 de milioane (bani romanesti), primiti doar asa, ca m-am angajat la Heylux.

  Pai cine mai ofera asta? De asta studioul acesta Heylux este si asa de special, pentru ca nu mai stiu alt studio care sa ofere ditamai bonusul de angajare pentru simpla alegere a studioului. Pentru ca, practic, asta inseamna bonusul acesta de angajare: bani primiti cadou in semn de multumire, ca sa zic asa.

  Partea buna este ca, indiferent de durata pe care as fi ales-o la angajarea in videochat la Heylux, tot as fi primit bonus. Si daca lucram o luna, tot primeam un bonus de angajare. Ce e drept, nu o suma atat de mare, dar tot primeam ceva. Mai bine ceva, decat nimic, nu?

  E super sa beneficiez de bonusuri asa mari si castiguri zilnice pana la 800 lei

  Singura conditie a acestui bonus este ca se primeste dupa 30 de zile lucrate in studio si daca aleg o durata de 6 luni, sa spunem, primesc bonusul in cazul in care chiar lucrez 6 luni aici. Deci, nu mi se pare o conditie deplasata, mi se pare chiar super ok, avand in vedere ca-s bani aruncati pe geam, doar asa pentru a-mi arata ca-s apreciata.

  BMW X6 Aurii de la Heylux
  BMW X6 Aurii Heylux

  Si-oricum in timpul acesta de lucru nu e ca si cum stau si astept bonusul, ca eu castig bani din videochat oricum in fiecare zi la Heylux, si nu oricat, ci pana la 800 de lei zilnic. Asadar, se merita!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img