More
  AcasăAngajari videochatDe ce am inceput sa lucrez in videochat la Lucky Studio Iasi

  De ce am inceput sa lucrez in videochat la Lucky Studio Iasi

   Cand am venit la interviu la Lucky Studio pentru un job in videochat, si managera si toate fetele de aici m-au intrebat motivul pentru care eu doresc sa fiu model de videochat. Si-acum ca stau sa ma gandesc, chiar n-am stiut nici eu motivul pentru care am vrut. Prima data pur si simplu asa am vrut.

  A fost un moft pentru mine, ca sa zic asa. Auzeam de pe la unii cum unele fete fac videochat in Iasi si castiga sute de milioane pe luna si ma gandeam: daca ele pot, eu de ce nu as putea? Si chiar asa este. Si eu am doua maini si doua picioare, eu de ce sa nu pot face videochat sa castig milioane pe luna?

  O curiozitate m-a facut sa ma angajez in videochat la Lucky Studio Iasi

  Si uite asa am ajuns eu sa lucrez la Lucky Studio. Din pura curiozitate, voiam sa vad cum e, daca sunt capabila sa castig si eu zilnic intre 300 si 800 de lei asa cum se auzea ca ar castiga toate fetele de aici. Eiii si dintr-o gluma uite ca s-a implinit un an de cand sunt model de videochat la Lucky Studio si numai nu ma mai dau plecata de aici.

  Am prins atat de mult drag de acest job in Iasi, incat acum nu m-as vedea sa fac altceva, o spun cu mana pe inima. In final, de ce sa ma duc sa fac altceva cand pot, bine mersi, sa stau in fata unui calculator, in caldura si-n conditii misto de munca, fara stres, fara griji, fara efort fizic si cu multi bani?

  Orice fata de varsta mea ar prefera sa nu spele pe jos si sa stea in fata unei camere pentru sume atat de mari. Acum haide sa fim onesti, ca stii si tu ca asa este. Poate nu multe fete din Romania admit acest lucru, dar mi-e greu sa cred ca exista fata care sa spuna: Nu, eu nu vreau sa castig zilnic intre 300 si 800 de lei!

  Iubesc sa castig bani zilnic si de asta imi place jobul de la Lucky Studio

  Ma si amuza numai cand spun asta, pentru ca stiu cate fete vor sa faca videochat. Numai vreo 80 de fete lucreaza la Lucky Studio Iasi, deci asta cam inseamna ca romancele iubesc joburile accesibile si usoare, care pot aduce multi bani. Mi se pare si normal sa fie asa, pentru ca daca tu nu-ti faci binele cu mana ta, nu ti-l face nimeni.

  Si de ce m-am angajat eu in videochat la Lucky Studio, in final? Pentru ca Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. De asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img