More
  AcasăHeyluxLa Heylux am gasit tot ce n-am gasit la alte joburi din...

  La Heylux am gasit tot ce n-am gasit la alte joburi din Iasi

   Din toate punctele de vedere, jobul de la Heylux este pentru mine definitia jobului ideal. Gandeste-te la toate lucrurile care ii lipsesc unui job si apoi imagineaza-ti cum este sa le ai pe toate la Heylux. Pentru ca asa e, orice nu are un job in Iasi, are jobul de la Heylux.

  De la conditiile de munca de aici (unde lucreaza numai femei), aparaturile performante si amenajarile din camerele de logare, programul de munca si pana la castigurile din videochat din acest studio, totul este impecabil si ireprosabil. Nu numai ca am castiguri in acest studio de videochat cum n-am avut niciodata, dar ma bucur si de cele mai bune servicii gratuite, oferite din partea studioului.

  La Heylux primesc transport, make-up si cursuri gratis zilnic

  Ce servicii? Ei bine, sunt sigura ca tu nu ai parte de transport gratuit la locul tau de munca, asa cum am eu. Sau daca ai, ti se deconteaza abonamentul sau biletele, cel mult. Insa eu la Heylux ma bucur de transport chiar din fata blocului. O masina de la studio este condusa de cate o soferita care vine si ma conduce la munca si apoi acasa, la sfarsitul turei.

  Pe langa asta, de fiecare data cand ajung la studio, sunt make-up artiste care asteapta sa ma machieze si sa ma faca frumoasa, lucru care nu este des intalnit in mediul videochatului. De fapt, nu cred ca mai sunt studiouri de videochat care sa ofere make-upul gratis zilnic.

  Dupa aceea, ar mai fi si accesoriile si trainingul in videochat, apoi cursurile de limba engleza. Pentru ca sunt multe studiouri care nici nu te baga in seama daca nu stii engleza. Ei bine, la Heylux nu este asa. Aici fiecare fata poate invata sa vorbeasca engleza si sa faca bani din videochat.

  Jobul acesta ma ajuta sa castig mai multi bani ca niciodata

  Toate ca toate, sunt 100% convinsa ca nici banii pe care ii castig eu la Heylux nu-i castiga nimeni in alta parte. Sau imi poti spune tu alt loc unde se castiga in fiecare zi intre 300 si 800 de lei, in doar 8 ore de munca? De fapt, ce spun eu munca… in 8 ore de distractie!

  Ca doar stai online si te folosesti de tastatura si de voce pentru a castiga bani in videochat la Heylux. Este atat de simplu, iar programul de munca si-l face fiecare fata dupa bunul plac. Vezi de ce spun ca jobul de la Heylux are tot ce nu au alte joburi din Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img