More
  AcasăLucky StudioCând schimbi site-ul pe care lucrezi? Află de la Lucky Studio!

  Când schimbi site-ul pe care lucrezi? Află de la Lucky Studio!

  Uneori merge, alteori simți că nu mai merge. Așa e cu site-urile când faci videochat în Iași. Mai ales acum, de când cu pandemia. Parcă și site-urile și membrii s-au schimbat. E o evoluție continuă în care trebuie să iei decizii. Să vezi ce e mai bine pentru tine. Și să te adaptezi. Dacă îți mergea până mai ieri XLove, să zicem, s-ar putea acum să ai probleme acolo. Și să-ți meargă mai bine dacă încerci Adult Work. Sau invers. La fel, e posibil să faci acum mai mulți bani pe Steamate. 

  • În primul rând, întreabă trainerele Lucky Studio

  La Lucky Studio, lucrezi prin metoda multi-site. Avem disponibile 13 site-uri, dar fiecare model deschide maximum 3 site-uri. Ca să ai un balans ok între focus și diversitate. Dacă lucrezi, de exemplu, pe Jasmin, Flirt4Free și XLove și simți că nu-ți prea merge Flirt-ul, trebuie mai întâi să te întrebi de ce. Poate că îți scapă ceva, faci niște greșeli și nu-ți dai seama. Încearcă să le identifici cu trainera ta! Lucky Studio are o colaborare excelentă cu Flirt4Free și cei de acolo ne pot ajuta cu o analiză a contului tău. Îți dau sfaturi, recomandări despre cum să faci mai bine lucrurile. Dacă facem așa, e posibil să îndreptăm lucrurile.

  • Încearcă lucruri noi pe actualul cont

  Toate conturile au suișuri și coborâșuri. Pe toate site-urile. Crede-ne, vedem asta zilnic în videochat în Iași. Dacă observi că nu-ți merge 1 sau 2 perioade, mai așteaptă. Poate e o problemă trecătoare. E posibil ca membrii tăi mai buni să fi plecat în același timp în concediu. Încearcă în schimb să vii cu lucruri noi. La asta te poți baza tot pe trainerele Lucky Studio. Poate e ok să adopți un nou stil de comunicare, să folosești tool-uri noi ale site-ului. Poate un al stil de îmbrăcăminte, alt machiaj sau tunsoare. Poți să urmărești și modelele de top de pe site-ul respectiv. Poate observi ceva special, pe care îl poți prelua și tu. E de ajuns un mic secret înțeles ca să-ți deschizi noi posibilități și contul tău să-și revină repede.

  • Vezi ce alte site-uri le merg modelor de la Lucky Studio 

  La Lucky Studio sunt o mulțime de modele care lucrează pe combinații diferite de site-uri. Vezi ce le merge lor, ca să ai pregătite niște alternative. De obicei, dacă lucrezi pe site-uri premium și te gândești să înlocuiești unul dintre ele, e bine să o faci tot cu un site premium. La fel și dacă lucrezi pe site-uri freemium. Așadar, în timp ce încerci să îți urci din nou acel cont cu probleme, îți recomandăm să explorezi din timp variante.

  • Schimbi site-ul doar atunci când ai încercat totul

  În fine, dacă niciuna din variantele de mai sus nu merge, adică tot nu faci bani pe un anumit site, îl schimbi. La Lucky Studio, te susținem din plin când faci tranziția la un nou site. Ne ocupăm să faci alegerea potrivită și să-ți configurăm contul. Colegele noastre se ocupă de trainingul tău, ca să înțelegi cum funcționează noul site. Apoi, dăm drumul la treabă ca să faci cât mai repede membri noi și bani din videochat în Iași.

  Așadar, sfatul nostru e să facem lucrurile sistematic, să încercăm diferite variante. Fără schimbări bruște. Hai să ne pregătim din timp pentru o eventuală schimbare de site! Organizarea e cheia succesului în videochat în Iași. De asta te poți baza întotdeauna pe echipa Lucky Studio

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img