More
  AcasăAngajari videochatLucky Studio Iaşi îmi dă bani în fiecare zi

  Lucky Studio Iaşi îmi dă bani în fiecare zi

           Nu am mai întâlnit până acum un job care să îmi ofere contract de muncă în regulă şi să îmi  dea banii în fiecare zi. Indiferent de cât câştig, Lucky Studio din Iaşi îmi dă toată suma corectă la sfârşit de zi. Este o bucurie să fiu model de videochat aici, nu este de mirare că este cel mai bun studio din ţară. Este primul studio care a pus în aplicare un sistem cu plata la zi şi mă declar foarte mulţumită.

  Din prima zi mi s-a spus că sunt mai multe metode de plată şi că aş fi putut alege şi un salariu garantat de 4.500 de lei. Însă eu eram fixată pe comision şi asta am ales. Pentru banii câştigaţi zilnic nu făceam eforturi prea mari. Cele mai multe lucruri le făcea Lucky Studio pentru mine. De cum ajungeam la studio, primeam o şedinţă de make-up şi eram coafată de o domnişoară. Mi se ofereau accesorii şi îmi dădeau sfaturi cu tot ceea ce trebuia să fac. Eu doar aveam grijă să fiu drăguţă şi cât mai relaxată, pentru a putea purta conversaţii cu admiratorii mei.

  În prima zi am câştigat 120 de lei, din câte îmi amintesc. Am fost foarte mulţumită, pentru că managera mi-a spus că o să fie un câştig în creştere. Şi chiar aşa a fost, pentru că nu a trecut mult timp şi câştigam numai între 150 şi 300 de lei. Eu eram mai mult decât satisfăcută, pentru că în 20 de zile lucrate, înseamnă mulţi bani. Mult mai mult decât câştigam în două luni chiar, la alt job.

  Lucky Studio s-a ocupat şi de training-ul meu, pentru că aveam nevoie să învăţ mai multe. Este vorba de un training care a fost foarte eficient, deoarece am depăşit rapid suma de 345 de lei pe zi. Este foarte simplu să fac un calcul cu aceşti bani primiţi în fiecare zi, timp de 20 de zile. Pentru că eu atât am vrut să lucrez, 20 de zile. Practic, eu doar în două zile îmi plăteam chiria. În alte două zile, plăteam toate cheltuielile şi restul rămânea doar pentru bunul meu plac.

  Este extraordinar să ştiu că nu sunt niciodată în pierdere cu Lucky Studio, pentru că am bani în fiecare zi. Nu am cum să rămân fără, pentru că cei de aici m-au ajutat să fac bani într-un timp foarte scurt. Nu mi-aş fi închipuit că jobul de model de videochat poate fi atât de plăcut. Lucky Studio Iaşi îl face să fie în fiecare zi plăcut.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img