More
  AcasăConfesiuniLucky Studio îți oferă 26.530 lei bonus de angajare la un contract...

  Lucky Studio îți oferă 26.530 lei bonus de angajare la un contract pe 2 ani

           Am auzit de multe studiouri de videochat care promit marea cu sarea şi în final se dovedesc toate minciuni. Bonusul de angajare părea o simplă iluzie, până să încep colaborarea cu Lucky Studio Iaşi. Când am început să lucrez la cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, viziunea mea s-a schimbat complet.

  Mi-am dorit să văd dacă primesc bonusul de angajare promis şi dacă Lucky Studio face diferenţa. Chiar aşa a fost. După interviu, am semnat contractul, iar bonusul de angajare a fost al meu, l-am primit aşa cum mi-a fost promis. Am dorit un contract de-o durată cât de cât lungă, iar cel de doi ani părea numai potrivit. La fel şi bonusul: 26.530 lei. Din aceşti bani, 6.250 au fost ai mei in mână, iar ceilalţi 20.280 au fost investiţi în frumuseţea mea de-a lungul a doi ani de contract.

  A fost o încântare să primesc aceşti bani, şi în acelaşi timp o satisfacţie, pentru că Lucky Studio mi-a dat dovadă de seriozitate şi corectitudine. Acestea două le-am primit în fiecare zi, când venea vorba de bani. Oricâţi bani făceam, primeam totul până la ultimul leu. Chiar dacă au fost zile în care am făcut sub 100 de lei, i-am primit. Însă, rareori am făcut sub 100 de lei. În majoritatea timpului, câştigurile mele erau peste 300 de lei. Aceşti bani intrau în contul meu bancar, la sfârşitul fiecărei ture.

  În acest fel am ajuns să am un salariu care depăşea 5.200 de lei pe lună. A început să îmi placă foarte mult să am sume mari de bani, să am parte de confort şi lux. Chiar dacă aveam un program foarte lejer şi puteam lucra câte zile voiam, am ales să lucrez 20 de zile pe lună. Banii începuseră să fie un factor esenţial în viaţa mea şi mi-am dorit să am mai mult. Aşa am început să primesc şi bonusuri săptămânale, care erau de 1.000, 2.000 şi 3.000 de lei. Depindea de performanţele mele din acea săptămână.

  Banii veneau de peste tot, trebuia doar să mă las ajutată de cei de la Lucky Studio. Ei făceau toată magia pentru mine, eu doar mă bucuram de câştiguri şi de atenţia admiratorilor. Experienţele cu Lucky Studio mi-au plăcut şi îmi plac foarte mult. Este o oportunitate unică să am un contract legal prin care să fac asemenea sume de bani şi să primesc bonusuri. De asemenea, am parte de intimitate şi discreţie, camere curate şi amenajate cât mai luxos, unde doar femeile au acces. Pentru mine toate aceste lucruri sunt ca o comoară şi n-am avut nicicând o viaţă mai frumoasă ca viaţa alături de Lucky Studio.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img