More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio îți oferă câştiguri şi bonusuri peste aşteptări

  Lucky Studio îți oferă câştiguri şi bonusuri peste aşteptări

  Probabil că v-ar surprinde dacă vă spun că ieri am plecat acasă cu 542 lei după 8 ore de muncă. Vă veţi întreba unde se întâmplă asta din două motive: primul e că pentru suma asta de obicei se lucrează câteva săptămâni, iar al doilea – plata la zi. Răspuns la întrebare: Lucky Studio Iaşi – cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  Am un an şi o lună de când sunt angajată la Lucky Studio. Prima zi de muncă mi-a adus un câştig de 344 lei şi de atunci am reuşit să tot cresc acest câştig zilnic. Am ajuns chiar la performanţa de a trece de 1000 lei câştigaţi într-o singură tură!

  În medie, un model la Lucky Studio câştigă între 300 şi 800 lei zilnic. Aşa arată şi anunţul, aşa este şi realitatea. V-o confirm cu propria mea experienţă. Invenţia Lucky Studio – plata la zi – mă motivează şi mă asigură că am tot timpul bani în buzunar. Lucrurile bune nu se opresc însă aici. Am parte, la fel ca şi toate celelalte modele angajate, de bonusuri la care alte fete poate doar visează.

  La Lucky Studio poţi să primeşti un bonus zilnic, săptămânal sau lunar, în funcţie de încasări. Cum să nu fii motivată? La cei 300-800 lei zilnici se mai pot câştiga câteva sute de lei doar din bonusuri. Asta cu privire la plată – mai sunt însă câteva bonusuri despre care nu v-am vorbit. Este vorba de bonusurile de care beneficiază orice fată angajată ca model de videochat la Lucky Studio. Transport, cazare în caz de nevoie, instructaj, make-up, coafură, şedinţe foto – toate oferite gratuit la semnarea unui contract.

  Acum poate că înţelegeţi de ce îmi place să lucrez în videochat, la Lucky Studio. Nu v-am convins încă? Să vă spun şi de faptul că echipa este formată doar din fete şi femei, iar bărbaţii nu au acces în studio? Să vă spun că lucrezi singură în cameră, iar toate camerele sunt decorate foarte elegant? Să vă spun că programul este super-flexibil? Aş putea vorbi la nesfârşit de câte beneficii am parte la Lucky Studio.

  Sunt liberă să îmi aleg singură programul, turele şi zilele în care pot să vin. Pot să lucrez şi de acasă ori să renunţ când vreau. Pot sta de vorbă cu admiratorii online pe site-uri cu profil adult sau non-adult. Efectiv totul ţine de alegerea mea. La ce condiţii am şi la ce bonusuri mi se oferă, Lucky Studio Iaşi va fi locul în care voi lucra încă o perioadă bună de timp.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img