More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio este mereu hrana sufletului unei femei

  Lucky Studio este mereu hrana sufletului unei femei

           Lăsând deoparte orice prejudecată, spun cu mândrie că sunt model de videochat la Lucky Studio Iaşi. Să primesc atenţie, apreciere, complimente şi mulţi bani. De ce aş fi refuzat? Nu oricine are ocazia asta unică în viaţă. Este într-adevăr o ocazie, deoarece este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  Recent mutată în Iaşi, îmi era greu să mă descurc şi cu facultatea şi cheltuielile de una singură. Joburile part-time nu mă ajutau cu prea mulţi bani, iar cele full time mă oboseau şi majoritatea necesitau experienţă. După o discuţie contradictorie cu familia mea, m-am hotărât totuşi să intru în lumea videochatului. Era cea mai bună soluţie pentru o studentă ca mine. Lucky Studio se potrivea perfect cu cerinţele mele.

  Îmi doream în primul rând un job unde să am un program lejer şi relaxant, să am timp de studii, să nu fiu obosită mereu. Lucky Studio dispunea de acest program, din care am putut să aleg orice tură îmi era mai convenabilă. Chiar dacă lucram 8 ore, nu lucram în fiecare zi şi nu aveam timp să obosesc deloc. Şi oricum, chiar dacă lucram în fiecare zi, nu era o problemă. Să îţi spun de ce. Pentru că Lucky Studio îţi oferă confortul unui job distractiv. Alegerea mea a fost tura de după amiază, însă dacă ceva intervenea la facultate, puteam să schimb tura oricând.

  Ajungând şi la subiectul “bani”, tot ce pot spune este … WOW! Eu speram la un job cu care să plătesc chiria şi să îmi mai rămână de câteva haine şi accesorii. Însă, Lucky Studio Iaşi mi-a oferit mult mai mult de atât. După un training în care am prins ideea despre cum se lucrează în videochat, am început uşor de jos. De la 200 de lei pe zi, am sărit la 400-500 de lei într-o lună jumătate. Deci, în câteva zile lucrate eu aveam deja banii de chirie şi cheltuieli. Aşa că, ce puteam face cu restul? Să mă răsfăţ, bineînţeles!

  Nemaiavând grija transportului până la muncă, a machiajului sau a coafurii, singura mea treabă era să îmi ofer un răsfăţ de zile mari. Lucky Studio s-a asigurat că am totul gratuit, de la lecţiile de engleză şi franceză, până la toate cele menţionate mai sus. Treaba mea era să fiu mereu strălucitoare şi zâmbăreaţă, iar banii veneau de la sine.

  Seriozitatea studioului a fost demonstrată atunci când am văzut că am un contract legal, conform Codului Muncii, cât şi discreţie şi confidenţialitate. Nu mi-ar fi plăcut să mă vadă posibile cunoştinţe din alte ţări, pentru că era penibil. De aceea, Lucky Studio a blocat ţările unde s-ar fi putut afla aceste cunoştinţe.

  Sunt cea mai invidiată fată de la facultate. Am cele mai frumoase haine, am maşină şi tot felul de bijuterii. Viaţa de studentă nu a fost niciodată mai dulce!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img