More
  AcasăDespre videochatLucky Studio, șansa mea la o viață bună

  Lucky Studio, șansa mea la o viață bună

           Hei, numele meu este Otilia, iar acum doi ani am terminat liceul. Sunt studentă în Iaşi, şi obişnuiam să stau cu chirie undeva într-o garsonieră mică. De ce “obişnuiam”? Pentru că acum locuiesc în vila de lux pe care Lucky Studio o are.

  Independenţa este un lucru greu pentru o fată abia mutată într-un oraş nou, cu facturi de plătit şi studii de făcut. Aşa că, fără prejudecăţi, am decis să las vorbele lumii deoparte şi să devin model de videochat. Şi unde altundeva decât la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

  Trebuie să recunosc, motivul pentru care am dorit mai mulţi bani a fost şi pentru că voiam să mă simt mai bine ca femeie. Simţeam nevoia să îmi îngrijesc corpul la spa, prin masaje, să mă dau cu cele mai fine creme, să am cel mai frumos miros. Am fost mai feminină încă de mică, şi nu suportam gândul că nu îmi pot răsfăţa corpul aşa cum îmi doream. Ca să nu mai vorbesc de machiaje şi coafură, necesare unei femei. Lucky Studio m-a ajutat să îmi satisfac această nevoie.

  Fetele de la Lucky Studio mă delectau cu cel mai natural make-up în fiecare zi, înainte de program. Cel mai bine mă simţeam când camerele foto erau îndreptate spre mine. Lucky Studio mi-a oferit două şedinţe foto, făcute de cele mai profesioniste femei. Totodată, într-un an, am am avut parte de două schimbări de look. Un alint în adevăratul sens al cuvântului a fost pentru mine.

  Printre femei, aranjată şi coafată, mă simţeam exact aşa cum trebuia. Miros de parfum fin peste tot, cafeaua fierbinte din pauze. Era atmosferă perfectă.

  O parte a dorinţei mele, mi-a fost satisfăcută aşadar, pe gratis … de către Lucky Studio. Asta datorită contractului semnat pe durata unui an, care punea la bătaie toate aceste beneficii. Urma partea a doua a deliciului meu. Cremele, masajele şi ieşirile la saloane de relaxare. Aceasta am putut-o realiza tot prin intermediul lui Lucky Studio. Cu banii câştigaţi zilnic, care nu erau puţini, îmi permiteam să merg săptămânal la saloane. Camera mea a început să fie plină de dulapuri cu creme, parfumuri şi alte loţiuni. Pentru mine, asta însemna Raiul.

  De ce mi-am permis un asemenea răsfăţ feminin? Uşor. Cu ajutorul bonusului de angajare de 13.480 de lei şi bonusurile săptămânale, plus cei 400 de lei pe zi, totul era mai uşor. Acum, îi las pe cei de la Lucky Studio să îmi ofere în continuare cele mai fine delicii.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img