More
  AcasăHeyluxMunca la Heylux ma face sa vad ca am potential sa ajung...

  Munca la Heylux ma face sa vad ca am potential sa ajung departe

  Potentialul meu inainte de jobul de la Heylux nici n-a existat, practic. Sau poate era ascuns pe acolo pe undeva, dar nimeni nu-mi permitea sa il arat. In locurile in care ma angajam trebuia sa fac ce mi se spune si atat, nu aveam dreptul sa imi arat adevarata valoare, sa arat ca am potential sa evoluez si sa evolueze si compania respectiva odata cu mine.

  Eram “inchisa” intr-o cochilie si lasata acolo, asa cum sunt multe femei cand se angajeaza. Puse sa facem ce ni se spune si fara drept la prea multe cuvinte, ca DE, femeile nu stiu ce vor, nu? Ei bine la Heylux femeile sunt reginele supreme. Aici orice femeie are dreptate.

  Heylux este locul unde fetele sunt regine ale castigurilor

  Aici orice femeie poate sa faca tot ce vrea fara sa fie oprita si poate sa-si arate potentialul. Si, de ce nu, acel potential ii va aduce un viitor stralucit, cum se intampla in cele mai multe cazuri cu modelele de videochat de la Heylux Iasi.

  Cand m-am angajat ca model, mi s-a spus ca voi avea propria mea camera si in mediul online voi fi libera sa ma exprim cum vreau, sa discut ce vreau si sa fiu cum vreau. Am fost lasata sa-mi arat puterile, sa dovedesc ca daca mi se permite, pot ajunge departe.

  Ideile mele si tot ce e in mintea mea pot lua contur cand lucrez la Heylux. Si e fascinant ca sunt si platita pentru acest lucru. Cu cat vin cu mai multe idei si improvizez si ma simt mai inovativa, cu atat castigurile mele in videochat cresc.

  Imi dau interesul=castig bani la Heylux. Asa functioneaza

  Fiindca mereu vreau sa ma reinventez, nu vreau sa stau pe loc. Nicio femeie nu vrea, ca ne plictisim sa facem asta. Vrem mereu sa facem ceva nou si la Heylux avem posibilitatea asta, iar cu aceasta atitudine avem sansa sa ne facem cea mai frumoasa cariera.

  Cine mai are nevoie de altceva, cand Heylux deja ofera totul? Sunt constienta ca orice voi face la Heylux, va fi apreciat prin castiguri zilnice si cu cat imi dau interesul mai mult, castig sume tot mai mari. Aici e in interesul meu sa fiu muncitoare, pentru ca banii imi vin mie.

  Nu e ca inainte, sa imbogatesc firma la care lucrez si eu sa fiu o simpla angajata de rand. La Heylux atat cat lucrez, atat primesc, asadar este interesul meu principal sa castig bani, ca totul e pentru binele meu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img