More
  AcasăDespre videochatDe ce ai nevoie pentru videochat

  De ce ai nevoie pentru videochat

  Când auzi despre videochat, ai tendinţa să strâmbi din nas. Nu-ţi vin în minte lucruri plăcute şi tinzi să ai o părere proastă despre persoanele care se ocupă de aşa ceva. Mai mult, chiar, ai obiceiul să asociezi această activitate cu … alte pratici, să zicem, nu-i aşa? Din păcate, dragă cititorule, eşti foarte – foarte departe de adevăr. Poţi să-ţi ştergi din minte tot ceea ce ştiai despre videochat (sau, mai bine spus, ce credeai ca ştii despre videochat), căci pur şi simplu nu ai dreptate.

  Videochat-ul este o meserie la fel ca oricare alta, ba chiar mai mult. Oricât de surprinzător sau poate hilar ar părea pentru unii acest lucru, dar ai nevoie de pregătire în mai multe domenii pentru a activa într-un loc precum Lucky Studio. În primul rând, trebuie să ai mici cunoştinţe de IT. Sigur, nu mă refer la Excel, însă trebuie să ştii, nu doar cum să deschizi un computer, ci cum să foloseşti un program de chat, o cameră web sau diferite aplicaţii de care poate mai ai nevoie. Pe lângă asta, trebuie să cunoşti o limbă străină, de preferabil, limba engleză – asta, nu doar pentru a putea utiliza computerul, ci şi pentru că persoanele care apelează la Lucky Studio provin din afara României. Da, ai citit bine, dragul meu cititor: Lucky Studio lucrează doar cu firme, situri, oameni etc din străinătate, protejându-se astfel identitatea angajatelor de aici. Asta, nu pentru ca nu ar fi legal sau ceva de genul ci pentru că societatea românească este foarte închistată la minte şi multe tinere se tem ca lumea să nu afle şi să le judece greşit. Ca urmare, compania aceasta nu transmite în România, utilizatorii fiind mereu străini, fie că se află în Regatul Unit sau în Statele Unite ale Americii. Mai mult, chiar, dacă vrei să te angajezi însă nu cunoşti o limbă străină, Lucky Studio iţi oferă training gratuit – câte companii mai fac asta pentru un potenţial angajat? N-aş spune că multe.

  Evident, trebuie să laşi timiditatea la o parte pentru a activa aici. Nu, nu mă refer la ce v-ati gândit voi. Pentru a putea discuta cu oamenii prin videochat, chiar asta trebuie să faci: să discuţi. Dacă nu poţi să răspunzi decât cu „da” sau „nu”, e cam greu să porţi o conversaţie interesantă. De aceea, lucrul aici, pe lângă toate avantajele, te şi ajută să treci peste trac, emoţii şi alte chestiuni similare, care au tendinţa să ne incomodeze în viaţa de zi cu zi.

  Articolul precedent
  Articolul următor

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img