More
  AcasăBeneficii Lucky StudioUn job care mă avantajează: model de videochat la Lucky Studio

  Un job care mă avantajează: model de videochat la Lucky Studio

  Cu timpul, îţi dai seama că ai nevoie de un loc de muncă mai stabil. Gândesc că acolo de unde ştii că îţi vine o sumă fixă de bani parcă este mai uşor să îţi faci planuri. Până la urmă, dacă e să îţi alegi un loc de muncă avantajos, modul cum eşti plătită contează foarte mult. La Lucky Studio, spre exemplu, poţi avea parte fie de salariu fix, fie de cel pe bază de comision. Cum îţi convine, aşa alegi!

  Salariul fix de la Lucky Studio

  Când îţi doreşti să ştii cu siguranţă ce venit ai şi pe ce bani te bazezi, salariul fix este de dorit. De fapt situaţia aceasta face ca un job la videochat să fie la fel ca oricare altul. Cu diferenţa sumelor câştigate totuşi. În propunerea aceasta trebuie şi să fii de acord cu alegerea unei singure ture de muncă, pentru toate cele 5 zile, săptămână după săptămână.

  Ştii cât îţi oferă Lucky Studio pentru un astfel de program? Un salariu garantat de 4500 de lei în fiecare lună! Asta te scuteşte de calcule şi de încurcături cu un alt program de muncă. Totul fix, stabilit de la bun început. Desigur că în alte joburi o sumă atât de mare nu o câştigi uşor, ci cu risc şi după ani de muncă. Aici nu ai nevoie nici măcar de experienţă în videochat.

  Există şi salariu în funcţie de comision şi asta se referă la câştiguri de la 50 şi până la 80% din încasările unei zile. Lucky Studio le oferă fetelor care lucrează aici salarii foarte mari, în acealasi timp ajutându-le să fie ambiţioase şi să câştige mai mult.

  Nu spune nimeni că într-un fel sau altul ar trebui să facem cu toţii. Ştiu sigur că unele fete şi-ar dori mai degrabă o formă de plată pe bază de comision. De ce nu? Ar putea fi o provocare pentru ele să câştige tot mai mult. Altele văd un avantaj la salariu fix pentru că aşa îşi pot face planuri mai sigure pe termen lung. Şi când ai rate, casă de întreţinut şi multe alte obligaţii parcă îţi este mai uşor aşa. În plus, suma este foarte mare, garantată deci nu e nimic de pierdut.

  Ideea este că Lucky Studio oferă în orice caz câte o variantă pentru ca orice fată să fie mulţumită de jobul său aici şi de cât câştigă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img