More
  AcasăAngajari videochatAm gasit jobul la Preziosa dintr-un simplu click pe Google

  Am gasit jobul la Preziosa dintr-un simplu click pe Google

  Un simplu cuvant scris cum trebuia mi-a adus cel mai tare job ever, deci nu-mi vine sa cred. Nici eu nu stiu ce a fost in capul meu atunci cand am scris pe Google fix “bani multi in Iasi”, dar aceasta fraza mi-a adus cel mai cool job la Preziosa, unde imi vad visele devenind realitate in mai putin de 3-4 ani.

  M-am gandit eu asa intr-o zi sa vad cum pot face bani. Vedeam fete cu masini scumpe pe strada, cu genti de brand si alte briz-brizuri si, evident, mi-au facut cu ochiul. Nu aveam nevoie disperata de bani, dar ii voiam oricum, orice fata ii vrea.

  Pentru o gentuta, pentru o haina, pentru o iesire, o masina… lucruri de cumparat sa nu fie, daca sunt bani? Am ce face cu banii, numai sa-i am. Din lipsa de ocupatie am cautat pe internet acele cuvinte, sa vad ce joburi mai sunt prin Iasi.

  La Preziosa am gasit cel mai usor job in Iasi pentru o femeie

  Nici nu voiam un job prea greu, probabil d-aia am scris si “bani multi”. Ca dintr-un job normal (care e automat greu) se castiga oricum foarte putin. Ma gandeam ca gasesc cine stie ce solutie care o sa revolutionize totul. Si am gasiiiiiit :D:D:D

  Am intrat pe site-ul celor de la Preziosa Iasi si am citit acolo cum e cu castigurile in videochat. Vazusem de bonusuri de angajare de pana la 3000 de euro, castiguri zilnice pana la 500 de euro si bonusuri saptamanale care urca pana la 2000 de euro. Da, multe sume in euro.

  Imi place sa gandesc in euro :))) Dar daca vrei sa-ti spun in lei, ok. Deci, 13.000 de lei bonusuri de angajare la Preziosa, bani primiti pe nimic, apoi bonusuri saptamanale pana la 9000 de lei si castiguri zilnice intre 400 si 2500 de lei. Simplu ca buna ziua.

  Suna mai bine in euro, totusi. Dar nu conteaza, euro, lei…tot la aceeasi suma se ajunge. Oricum e mare, asta conteaza. Mi-au stralucit ochii instant cand am vazut sumele astea. Si nu vreau sa  ma crezi naiva, nu cred tot ce se scrie pe net, dar am mers la interviu sa ma asigur.

  Euro, dolari, lei… ce conteaza, atata timp cat castig cat pentru 10 persoane la Preziosa?!:)):x

  De la interviu nu mi-am mai putut lua ochii de la acest job, il voiam pentru mine. Si-n cel mai scurt timp urma sa fiu printre modelele de videochat de la Preziosa care au castigurile mentionate de mine mai sus.

  La modul cel mai serios, inchipuie-ti unde as fi eu in 3-4 ani cu aceste castiguri? Mi-as indeplini toate visele!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img