More
  AcasăHeyluxDe ce sunt pro Heylux si nu lucrez de acasa sau ca...

  De ce sunt pro Heylux si nu lucrez de acasa sau ca model independent?

  Uneori imi mai fac timp sa raspund pe un forum de videochat unor fete care au intrebari despre aceste domeniu. Fiindca lucrez deja de 2 ani la Heylux, m-am gandit ca stiu deja destule incat sa pot ajuta pe altii. Si de cate ori intru pe acest forum, vad fete care imediat ma intreaba de ce nu lucrez de acasa sau macar ca model independent.

  Raspunsul meu este mereu acelasi pentru fiecare fata in parte, insa mi se pare ca multe din ele nu inteleg ce vreau sa zic. Majoritatea fetelor care vor sa lucreze in videochat traiesc intr-o bula roz si probabil au impresia ca daca incep ele de acasa, sigur vor castiga mii de dolari peste noapte si asta e o prostie.

  De-ar sti fetele cat de usor se castiga la Heylux, si-ar schimba parerea

   

  Sigur nu inteleg de cate lucruri este nevoie pentru a putea castiga bani cum trebuie din videochat, ca daca ar intelege nu ar mai gandi asa. Dar le inteleg intr-un fel, ele sunt probabil atrase de faptul ca vor castiga banii lor si nu trebuie sa imparta acele sume.

  Dar parerea mea este ca mai bine se fac banii in echipa decat fara ajutorul nimanui. Daca o sa ajungi vreodata sa ai ceva al tau sau vei incepe sa lucrezi la ceva, vei vedea ca in echipa e mult mai bine. Eiii, uite la fel e si cu videochatul la Heylux. Eu prefer sa impart banii dar sa stiu ca ii castig in sume imense, decat sa ma chinui pentru cateva sute de dolari.

  Eu cunosc fete care-s modele de videochat de acasa sau sunt independente (si mai rau, ca macar daca lucrau de acasa cu un studio aveau ceva suport, dar asa…) si abia castiga intr-o zi 100 de dolari. ABIA! Daca au castigat 50 de dolari sunt multumite toate, avand in vedere ca mai stau si peste 9-10 ore online pentru asta.

  In doar 7 ore la Heylux castig si 800-900 de lei. Deci pot imparti fara probleme!

  Eu, in schimb, stau doar 7 ore online la Heylux si in aceste 7 ore castig de la 400 de lei pana la 2000 de lei. Si vreau sa spun ca cei 400 de lei ii castig cu usurinta, nu ii castig chinuindu-ma. Pentru ca Heylux ma ajuta cu trainingul, sedintele foto si video, make-upul zilnic, cursurile de limba engleza, cu absolut tot ce tine de acest domeniu.

  Fara acestea, castigurile mele ar fi 0. Deci mi-e mai bine sa impart vreo 800 de lei cu studioul, dar sa stiu ca am muncit putin pentru banii aceia, decat sa castig 200 de lei dar sa ma chinui multe ore pentru ei. E o diferenta, pe care multe fete nu o inteleg 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img