More
  AcasăHeyluxCrezi ca-s la Heylux de “nevoie”? Nu, sunt aici ca-mi place!

  Crezi ca-s la Heylux de “nevoie”? Nu, sunt aici ca-mi place!

  Cand lumea aude cuvantul “videochat”, imediat se dau  toti peste cap cu fel si fel de pareri. Cea mai noua pe care am auzit-o e o idee cum ca fetele precum cele de la Heylux sunt modele de videochat de nevoie, ca le trebuie banii si nu mai stiu eu ce. Intr-adevar, cui nu ii trebuie bani? Am fi ipocriti sa spunem ca nu ne plac banii.

  Dar tu chiar crezi ca eu sau orice alt model de la Heylux suntem aici ca n-aveam ce face? Suntem aici ca ne place, draga mea. Nu ne-a impins nevoia, nu te gandi chiar atat de departe. E nevoie de bani, ca in orice alt domeniu, ca in orice alta situatie, asa e. Dar asta nu inseamna ca banii ne imping sa fim modele de videochat la Heylux.

  Cine crezi ca mai ajunge sa castige cat se castiga aici intr-o zi?

  Daca tot ar fi s-o luam asa, banii castigati la Heylux Iasi oricum nu se pot compara in vreun fel cu banii castigati in orice alt domeniu. In alt domeniu vorbim de 1000-2000 de lei lunar, pe cand la Heylux vorbim de sumele acestea in fiecare zi, nu lunar. Si daca ar fi asa, toti romanii ar veni la Heylux, daca numai banii ar fi motivul angajarii la Heylux.

  Pentru ca la cati bani se castiga aici, cu totii ar vrea… si repet, n-am zis ca nu ne plac banii. Ca model de videochat la Heylux imi iubesc banii castigati, pentru ca-s multi, pentru ca imi arata ca merit si ca sunt demna sa castig banii acestia. Dar in primul rand fetele de la Heylux se angajeaza aici fiindca le place.

  Mie imi place videochatul la Heylux, desi poate iti vine greu sa crezi. Nu poti munci intr-un loc ani la rand daca nu-ti place ce faci. Asta cu nevoia mi se pare o prostie. Cat timp poti face ceva “din nevoie”? maxim cateva luni. Iar la Heylux vorbim de fete care au lucrat aici chiar mai mult de 6 ani.

  Orice ai crede, la Heylux fetele vin din placere, nu doar pt. bani

  De unde atata nevoie? Nu, iti spun eu ca e placere. E un job frumos si placut si nimeni nu poate nega asta. Cand alegi sa fii model de videochat la Heylux, nu o faci din nevoie, din nevoie te angajezi in studiouri mici, pierdute prin oras. Dar Heylux are un renume, e cel mai bun studio din Iasi.

  Nimeni nu se angajeaza aici de nevoie, ci doar pentru ca aici putem evolua asa cum ne dorim.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img