More
  AcasăPreziosaPreziosa e solutia perfecta pentru o mamica singura

  Preziosa e solutia perfecta pentru o mamica singura

  De fel, nu-mi plac povestile triste, asa ca voi incerca sa nu vorbesc prea mult despre viata mea, ca nu-mi place. O sa incerc sa fiu cat mai sumara, ca sa poti intelege unde vreau sa ajung. Ideea de baza este ca mi-a fost foarte greu, pentru ca o situatie dificila din viata mea a facut in asa fel incat sa raman mamica singurica.

  Iar la ce economie e in tara noastra… pentru unii e greu sa aiba copii cand sunt doi care muncesc, daramite unul? Tinand cont si de faptul ca inca eram in primele luni si nici nu puteam sa las copilul in grija cuiva… deci, in acest caz, nimeni nu muncea pentru acest copil.

  Trebuia sa muncesc de acasa iar Preziosa a fost singura solutie

  Hai sa zici ca daca nu muncesc doi, munceste unul si se descurca cat de cat. Dar la mine, daca nici eu nu ma puteam deplasa de acasa? Ce sa fi facut? Crede-ma ca daca n-aparea acest job de la Preziosa Iasi, nu stiu ce se intampla cu viata mea atunci.

  Poate unele femei se pot descurca de unele singure cu crescutul unui copil, dar eu n-am putut, mi-a fost foarte greu. Am avut nevoie de jobul de model de videochat de la Preziosa pentru a putea sa merg mai departe. Ce sa faci? Asa a fost situatia. Tu zici ca merit judecata pentru asta?

  Eu zic ca nu, ca am facut tot ce am putut pentru a-i oferi de toate copilului meu. Si fiindca eram in situatia in care eram, nu puteam lucra decat de acasa. Preziosa a fost singurul care mi-a oferit sansa sa lucrez de acasa, si n-am ratat aceasta sansa.

  Cine ar fi ratat-o, intre noi fie vorba? Cand stii ca esti de una singura si ai de platit facturi si de crescut un copil, nu poti munci full-time si chiar daca ai munci, ai primi 1200 de lei, tu ce-ai face? Am preferat sa castig ca model de videochat de acasa cu Preziosa cate 4000-5000 de lei mai bine.

  Mai bine 5000 de lei cu Preziosa decat 1200 de lei…

  Decat 1200 de lei, eu zic ca mai bine primiti sunt 5000 de lei lunar. Avand in vedere ca lucrez si de acasa iar programul e doar de 8 ore… asa ceva nu se rateaza, e sansa unica. Asa puteam sa intru online cand copilul dormea si castigam bani din vorbit pe net, atat. Nu deranjam nici copilul, si eu eram fericita, castigam bani in fiecare zi cu Preziosa Iasi… asa sa tot traiesti!

  Chiar daca se gaseau alte variante ulterior, acum sa fiu sincera, n-as mai fi renuntat la Preziosa. Nici acum nu renunt. Sunt si recunoscatoare ca m-a salvat din situatia in care eram, e drept, dar e si avantajos. Unde mai poate castiga o mamica atat de multi bani in Iasi?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img