More
  AcasăHeyluxLa Heylux castigurile peste 1000 de euro sunt un “must have”

  La Heylux castigurile peste 1000 de euro sunt un “must have”

   

  Singurul job din Iasi si din Romania unde castigurile trebuie sa fie (si sunt) in fiecare luna peste 4500 de lei, in mod garantat, este la Heylux. Aici pot avea linistea ca indiferent de cat efort depun, o sa am mereu peste 4500 de lei lunar, ca toate modelele de aici, de altfel.

  N-am mai intalnit si nici n-am mai avut joburi unde sa se garanteze acesti bani, insa Heylux pare a fi un inceput bun sa se schimbe lucrurile si pentru femei. Ca parca prea multe lucruri suportam noi zi de zi, nu? Meritam si noi o schimbare, un job al nostru, unde nimeni nu ne poate intrece.

  Meritam un job ca la Heylux, unde nu exista zi in care sa nu te simti ca o printesa rasfatata. Eu stiu ca asa ma simt si ma voi simti mereu, indiferent de performantele mele in videochat. Chiar daca o sa castig mai mult sau mai putin, important este ca mereu ma simt bine aici.

  Sunt zile si zile la Heylux, dar niciuna fara castiguri

  Si asta conteaza, decat sa ma duc acasa demoralizata si fara chef, mai bine ma duc stiind ca nu mi-am pierdut timpul si ca a meritat sa lucrez la Heylux. Ca nu tot timpul voi avea aceleasi castiguri, sunt constienta de asta. Toata lumea e constienta ca sunt zile si zile.

  Dar trebuie sa stii ca e necesar sa iei aceste zile ca atare, nu sa te desconsideri in vreun fel. Caci daca azi castig, sa zicem, 200 de lei la Heylux (iar in general castig peste 400 de lei pe zi), poate maine o sa castig 800 de lei, cine stie? Asta e ideea, azi poate am mai putin, maine mai mult decat oricand.

  Si hai sa fim seriosi, si aia 200 de lei sunt mai buni decat nimic. Oricum, ce job din Iasi te plateste cu 200 de lei la zi? Iar asta cu 200 de lei e o raritate la Heylux, nu prea sunt fete care sa castige atat de putin intr-o zi, poate doar sa fie incepatoare si sa n-aiba inca idee despre cum e videochatul.

  Un lucru stiu: castigurile mari sunt garantate aici, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Chiar si daca n-ai lucra pe baza comisionului si alegi salariul fix, stii cat vei primi atunci? 6000 de lei in fiecare luna.

  Iti zic eu, Heylux iti merita timpul, n-ai sa mai gasesti job asa misto prea curand.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img