More
  AcasăHeyluxUn model Heylux a reușit recordul mondial de încasări din videochat în...

  Un model Heylux a reușit recordul mondial de încasări din videochat în Iași!

  Știi de ce e atât de popular Heylux pentru modelele de videochat din Iași? Pentru că aici se câștigă foarte mulți bani. Cât înseamnă asta? Între 400 și 6.500 lei pe zi, în medie. Iar fetele care sunt foarte serioase și ambițioase reușesc și mai mult. Un model de la Heylux a reușit chiar recordul mondial la încasări făcând videochat în Iași. Suma totală? 85.640$ într-o lună de job! Heylux i-a acordat comisionul special, de 80% din încasări. Deci poți să faci calculul și să vezi de câți bani s-a bucurat. Pe scurt, modelul nostru a făcut bani de un apartament bun în doar o lună de videochat în Iași.

  Dacă ai un loc de muncă normal, s-ar putea să-ți ia o viață să plătești un apartament. Sau e posibil să nu reușești niciodată să ai casa ta. Dar colega noastră de la Heylux a făcut asta într-un timp extrem de scurt. Prin eleganță, conversații inteligente, multă grație. Frumusețea a contat mai puțin decât ai crede. Importantă a fost colaborarea dintre model și trainera ei de la Heylux. Așa a reușit să se apropie de membrii online, să le atragă simpatia și fidelitatea. Iar rezultatele au venit și le vezi și tu: 85.640$ într-o lună de videochat.

  Desigur, contează și faptul că la Heylux lucrăm cu site-uri de videochat premium. Pe Jasmin și Flirt4Free sunt membri mai mulți, dispuși să cheltuiască sume importante. Trainerele noastre sunt specializate să lucreze pe aceste site-uri, cu mari beneficii pentru tine, ca model. Așa cum au reușit să o ajute pe colega noastră să câștige un apartament din videochat în Iași într-o lună, te pot ajuta și pe tine. Totul e să vrei, să fii serioasă. Zeci de alte modele de la Heylux îți pot confirma că videochatul în Iași e marea lor șansă. Că le place jobul și că vor să-și depășească limitele. Iar asta înseamnă multe alte apartamente, multe alte vise împlinite. Hai, fă și tu pasul ăsta! Profită acum de cel mai bun job din videochat Iași Heylux!

  Pentru angajare în videochat în Iași la Heylux, sun-o acum pe Claudia la tel: 0744.33.77.11

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img