More
  AcasăPreziosaLa Preziosa, nu e luna in care sa castig mai putin de...

  La Preziosa, nu e luna in care sa castig mai putin de 5800 lei

  Sunt constienta ca poate foarte multa lume vorbeste numai de bani in ziua de azi iar eu probabil o sa par materialista, dar este vorba de faptul ca sunt realista si atat. Intr-adevar, banii nu aduc fericirea, dar o intretin foarte bine, sa fim realisti. Unde te duci, fara bani n-ai ce face, indiferent de ce se intampla. D-asta eu fac referire tot la bani cand aduc vorba de Preziosa.

  Despre ce altceva sa vorbesc, daca acesta este interesul principal al oamenilor? Cu totii muncim pentru bani, nimeni nu vrea altceva in afara de bani. Vrem bani pentru liniste, pentru confort, pentru cheltuieli, pentru orice. Nu conteaza pentru ce, dar ii vrem.

  Am dorinta de a avea bani mereu si la Preziosa ii pot avea

  Iar aceasta dorinta constanta a mea de a avea bani imi este foarte satisfacuta cu jobul de la Preziosa. Nu este luna in care sa nu castig bani aici, mai mult de atat, nu se poate sa castig mai putin de 5800 de lei lunar. Pur si simplu nu exista asa ceva, mereu trebuie sa castig tot mai mult.

  Asa-mi este firea, sa fiu ambitioasa. Dar nu castig numai datorita ambitiei, ci si datorita conditiilor ce mi se pun la dispozitie la studio. Sa luam in calcul si faptul ca la Preziosa pot avea sedinte video si foto gratis, training specializat, suport tehnic 24 din 24, sedinte de make-up, transport si chiar si cazare gratis.

  Pe scurt, am atentie absoluta, ajutor si suport din partea tuturor fetelor care lucreaza in echipa de management. In plus de toate acestea, la Preziosa se lucreaza numai legal si contractul de munca este facut in asa fel incat sa fiu protejata. Informatiile imi sunt protejate, primesc discretie si sunt si libera sa vin cand vreau la studio, sa lucrez cum vreau si sa castig bani in ce mod vreau.

  Bonusurile si castigurile imi sunt garantate 100% la studio

  Asta e bine, avand in vedere c-am auzit ca sunt studiouri unde nici nu te baga in seama, te lasa sa te descurci cum stii mai bine. La Preziosa nu e asa, toata lumea isi da interesul ca eu si celelalte fete sa castigam bani. Ni se pune orice la dispozitie, chiar si accesorii si cursuri de limba engleza pentru cele care nu stiu.

  Nu se compara alte studiouri cu Preziosa, asta e cert. Numai din prisma faptului ca am castigurile si bonusurile garantate aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img