More
  AcasăLucky StudioCum este mediul de munca in videochat la Lucky Studio Iasi?

  Cum este mediul de munca in videochat la Lucky Studio Iasi?

  Tu  ai fost vreodata intr-un studio de videochat? Ai idee cum este mediul de munca aici, ce se intampla intr-un studio si cum se lucreaza? Bineinteles, ma refer la studiouri de videochat profesioniste, nu orice studiouri. De exemplu, un studio precum Lucky Studio, Heylux sau chiar Preziosa.

  Aceste 3 studiouri sunt, dupa cate stiu eu, cele mai bune studiouri de videochat din Iasi, si chiar si din tara. Si nu degeaba sunt asa, pentru ca au facut in asa fel incat sa-si merite acest titlu. Timp de mai bine de 8 ani de zile, Lucky Studio a investit in studio, in infrumusetarea lui, in angajatele sale, a adus imbunatatiri si beneficii mereu.

  Lucky Studio are peste 8 ani de experienta in videochat

  Asadar, isi merita titlul de cel mai bun studio pe deplin, si nu numai datorita anilor de experienta si a beneficiilor de aici, ci si datorita numarului de angajate. Ultima oara cand am verificat, Lucky Studio avea peste 80 de angajate in videochat, atat la studio, cat si din restul tarii.

  Ca Lucky Studio este renumit si in restul tarii, fiind fete care colaboreaza cu ei chiar si de acasa, sau chiar din afara tarii. Oricum, acestea sunt niste detalii ce nu conteaza acum. Voiam sa vorbesc despre mediul de munca de la Lucky Studio, care s-ar putea sa te surprinda intr-un mod placut.

  Probabil cel mai important aspect cand vine vorba despre videochatul de la Lucky Studio este faptul ca aici sunt NUMAI FETE, si nu sunt doar cuvinte goale si atat. Sunt doar fete si este 100% discret. Ca stiu ca mai sunt studiouri unde mai pasesc si baieti si asta nu e ok pentru confortul fetelor.

  Stii cum este sa lucrezi aici? Ca si acum ai fi intr-o mare familie

  Norocul celor de la Lucky Studio ca n-au de-a face cu asa ceva, pentru ca au parte numai de respect si apreciere, lucrand printre fete dragute si de treaba. Este si norocul meu, de asemenea, ca doar si eu lucrez aici, altfel n-as fi stiut ce fel de mediu de munca e.

  Exceptand legalitatea si discretia, Lucky Studio are mult mai multe lucruri care merita laudate. Orice fata paseste aici, are parte de un comision care incepe de la 50% si ajunge la 80%, in timp ce beneficiaza de bonusuri de pana la 3.000 de lei in fiecare saptamana, make-up gratuit zilnic, transport si training specializat.

  Asadar, sunt relaxata cand sunt adusa cu masina la studio, n-am stres cu transportul, ma duc la cafea cu fetele in bucatarie, mai barfim, mai radem si-apoi sunt aranjata pentru tura de munca de 8 ore. Cum e mediul de munca la Lucky Studio, unde castig mai bine de 350 de lei zilnic? Ca intr-o familie.

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img