More
  AcasăPreziosaChiar daca nu stiam engleza, la Preziosa am fost ajutata sa castig...

  Chiar daca nu stiam engleza, la Preziosa am fost ajutata sa castig bani in videochat

  Stii cat de greu e sa te angajezi intr-un anume loc, atunci cand ti se pune o conditie pe care tu nu o poti indeplini? Probabil multe fete au trecut si-o sa mai treaca prin situatii similare. De exemplu, eu voiam foarte tare sa lucrez in videochat, dar nu stiam engleza si toate studiourile parca fugeau de mine, numai Preziosa nu.

  Niciun studio nu voia sa-si bata capul cu mine, ei ma voiau direct invatata. Pai asa nu se poate, nene! Daca vrei un angajat in firma ta, te ocupi de trainingul lui, nu? Asa mi se pare corect. Se pare, insa, ca angajatorii romani n-au inteles asta si-au preferat sa nu se complice.

  Am dorit sa ma angajez de mult in videochat, dar …

  Foarte mult timp a trecut pana sa ma angajez ca model de videochat. Asta din cauza ca nici nu stiam despre existenta lui Preziosa, ca probabil daca stiam, ma angajam. Eu nefiind din Iasi, nu aveam de unde sa stiu. Dar am fost dispusa sa ma mut in Iasi pentru a lucra la Preziosa, ca oricum ei mi-au pus la dispozitie cazare gratis.

  Deci, no stress! Le-am spus sincer ca nu stiu engleza mai deloc, atunci cand am sunat pentru interviu. Sincer, aveam retineri si cu acest studio, credeam ca si ei o sa ma refuze, dar n-a fost asa. La telefon, cand i-am spus Claudiei (managera de la Preziosa) ca nu stiu limba engleza, ea a fost foarte blanda si mi-a explicat ceva.

  Mi-a spus ca la Preziosa, fetele beneficiaza de cursuri de limba engleza si franceza si ca nu este atat de urgent sa stiu engleza la perfectie, ca ei ma vor ajuta. Eu stiam sa leg 2-3 cuvinte, iti dai seama, dar nu stiam la nivelul la care voiau ceilalti sa stiu.

  La Preziosa am gasit suportul si sprijinul de care aveam nevoie

  Ma crezi ca toata caldura asta cu care am fost tratata, m-a facut sa vreau sa lucrez la Preziosa? Pe bune acum. Cand am vazut cat de misto sunt fetele de aici si cat de bine ma inteleg cu ele, mi-am zis ca aici e locul. Si chiar asa este, pentru ca de cand am inceput, toata lumea si-a dat interesul sa ma ajute sa castig bani.

  Make-up de aici, training de aici, cursuri, una alta, suport, sfaturi, accesorii, si uite-asa am ajuns eu sa castig banuti frumosi ca model de videochat la Preziosa, si-s mandra!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img