More
  AcasăLucky StudioDe cat timp pastrez secretul ca-s model de videochat la Lucky Studio?

  De cat timp pastrez secretul ca-s model de videochat la Lucky Studio?

  Cred ca cel mai mare secret al meu de cativa ani buni este acesta, ca sunt model de videochat la Lucky Studio. Nimeni nu-mi stie secretul, nici macar iubitul meu, pentru ca asa am vrut eu sa fie. Partea buna e ca la Lucky Studio am parte si de discretie, asa ca oricum n-avea cum sa afle nimeni.

  Am atat de mult timp de cand sunt model de videochat la Lucky Studio, incat deja a devenit pentru mine o parte din viata mea, o obisnuinta. Am si uitat ca este un secret, sunt foarte relaxata si obisnuita cu acest job. Te intrebi de cat timp pastrez secretul? Ei bine, am cred ca 5 ani de zile de cand lucrez alaturi de Lucky Studio.

  Daca Lucky Studio nu era atat de bun, nu mai lucram de 5 ani aici

  Si pot spune ca este o colaborare foarte infloritoare si frumoasa, altfel nu as fi lucrat atata aici! Acum sigur esti curioasa cum de am putut sa pastrez secret atatia ani. C-am vazut multe fete noi la Lucky Studio care se tem sa nu afle iubitii, parintii, si asa mai departe.

  Atata timp cat vrei sa faci ceva cu adevarat, totul e simplu. Eu n-am facut mare lucru sa pastrez secretul, sincer acum. Toata lumea stie ca lucrez la un birou, iar eu pastrez distanta pur si simplu. Nu sunt intrebata prea multe, pentru ca toti stiu ca nu-mi place sa vorbesc despre viata mea personala si nici sa se amestece cineva in treburile mele.

  Probabil acesta e secretul meu: distanta. Am pastrat distanta de toti cand a venit vorba de jobul meu. N-am spus prea multe, nu m-am implicat prea mult mi-am vazut doar de treaba mea. Atat de simplu este.

  E simplu cum pastrez secretul. Il poti pastra si tu daca vrei

  Si, cu iubitul? Ei bine, nu locuiesc cu el, asa ca n-are de ce sa puna multe intrebari. Adevaru-i ca si primesc mult ajutor din partea celor de la Lucky Studio. In contract nici nu scrie nimic de videochat, scrie ceva de marketing. Asa ca, am tot ajutorul necesar pentru a pastra secretul in siguranta.

  Stii ce palpitant e sa imi cumpar masina, apartament, sa am atatia bani (ca lucrez de 5 ani, iti dai seama ca am castiguri mai mari de 10.000 de lei lunar la Lucky Studio) si nimeni sa n-aiba idee cum am reusit sa fac asta? E si mai bine cand te bucuri de castiguri fara sa-i implici pe altii, crede-ma.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img