More
  AcasăLucky StudioAm ajuns la un castig de 1000 lei zilnic la Lucky Studio...

  Am ajuns la un castig de 1000 lei zilnic la Lucky Studio Iasi

  E oficial, de cateva luni castig zi de zi mai mult de 900 de lei la Lucky Studio! Ce bineeeee ca am ales Lucky Studio Iasi, sunt cea mai fericita ca nu m-am inselat in privinta angajarii ca model de videochat aici! La inceput am avut putine dubii, recunosc, ca nu prea castigam atat cat mi-as fi propus.

  Castigam bine, da, dar nu cat imi propusesem. Apoi am inceput sa impart vina, ba ca e vina studioului, ba ca e vina mea. Dar mi-am dat seama ca nu e vina nimanui ca eu castigam cate 200 de lei zilnic la Lucky Studio, ci era doar faza ca eram la inceput si trebuia sa ma acomodez, atata tot.

  Cu putina rabdare am ajuns castigul mult dorit la Lucky Studio

  Eu avusesem impresia gresita ca daca ma duc la Lucky Studio ca model de videochat, gata o sa vina banii imediat, fara training, fara nimic:))) Ehhh, asa nu se poate, mi-a trebuit training, sedinte de schimbare de look, infrumusetare, cursuri de limba engleza… rabdare, mi-a trebuit rabdare.

  Ca oricum echipa de la Lucky Studio s-a ocupat de totul pentru a ma duce in punctul potrivit, dar mi-a trebuit putintica rabdare. Siiiii uite ca norocul m-a lovit, pana la urma! YAAAAAAYayayayayayayayayayayaya:X:X Doamne, ce fericita sunt.

  Am cateva luni de cand vin si am mereu mai mult de 200 de dolari castiguri pe tura de munca, banii mei. Am crezut ca asta se va schimba, ca e doar o chestie de noroc sa castig mai mult de 900 de lei in fiecare zi la Lucky Studio, dar vad ca s-a mentinut de luni bune.

  Ma bucur de un venit WOW, nu mai plec de la Lucky never ever:))

  Asa mi-am dat seama ca totul tine doar de motivatie si de ajutorul celor de la Lucky Studio. Ca daca am ascultat de ei, acum nu e zi in care sa am mai putin de 900 de lei din videochat. Sunt super super super happy! Stiu ca poate par enervanta rau, insa tu stii ce inseamna 900 de lei in fiecare zi, sau 1000 de lei?

  In 21 de zile lucratoare, asta inseamna 21.000 de lei LUNAAAR numai ai mei. Oh, Doamne, imi vine sa lesin numai cand scriu suma asta:O:))) E mare si nu, deci NUUU ma gandeam vreodata in viata asta ca o sa ajung model de videochat la Lucky Studio si cu atat mai putin sa castig banii acestia. Dar lucrurile se schimba, la fel si viata mea, in BINE, NUMAI BINE:x:x

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img