More
  AcasăHeyluxPot castiga 15.000 lei la Heylux, intr-o singura saptamana de videochat!

  Pot castiga 15.000 lei la Heylux, intr-o singura saptamana de videochat!

  De cand s-au schimbat bonusurile saptamanale la Heylux si au devenit mai mari, multa lume se intreaba daca asa ceva este pe bune. Pai, ca sa raspund la intrebarea multora: e normal sa fie pe bune, altfel nu cresteau bonusurile, nu?:)) E putin logic, dar nu conteaza.

  E ceva comun si normal ca oamenii sa aiba dubii cand aud de asemenea sume, mai ales daca n-au avut niciodata tangente cu videochatul. Caci nu pot spune ca si eu am crezut ca se pot castiga sumele acestea inainte sa vin ca model la Heylux. Aveam si eu dubiile mele, ca orice om.

  La Heylux, sunt fete care au 15.000 lei saptamanal!

  Ca stii cum e romanu’, pana nu vede sau nu atinge, nu crede. Eh, mai necredinciosi noi de felul nostru :))) Dar, lasand gluma la o parte, o sa vorbesc despre castigul de 15.000 lei pe care o fata il castiga intr-o saptamana la Heylux si, desigur, despre bonusul aferent: suma de 9000 de lei oferita de studio pentru acest castig.

  Intr-adevar, nu te poti astepta ca orice model incepator sa vina la studio si gata, 15000 de lei saptamanal :))) Chiar nu, aceste cazuri sunt putintel mai rare. Adica la Heylux nu arunca nimeni cu bani in modele, dar se castiga foarte mult atunci cand stii ce faci.

  Eu, dupa ce mi-am primit trainingul in videochat si dupa sedintele cu fetele de la Heylux, am depasit castigurile considerabil. Dar nu inainte de asta, pentru ca nici eu nu stiam multe lucruri despre acest domeniu. Mi-era si greu, aveam nevoie de ajutor, ca nu puteam de una singura.

  Orice model poate castiga la Heylux atat cat isi propune

  Acesta a fost norocul meu de la Heylux, ca toata lumea a fost binevoitoare sa ma ajute, sa-mi ofere chiar mai mult decat strictul necesar, altfel eram pierdura. Oricum… Stii cam cine castiga 15.000 de lei saptamanal la Heylux? De regula, fetele care au mai mult de un an experienta in studio sau cele cu foarte mult noroco :))

  Dar, cum norocul ti-l mai faci si singur, la Heylux orice fata poate avea garantia unor castiguri mari, atata timp cat le vrea. Poate sa para greu, pentru ca este o suma colosala, intr-adevar. Dar cum am spus si mai sus, SE CASTIGA banii acestia atunci cand un model ii vrea, cand se motiveaza, cand are rabdare sic and este perseverenta.

  In cateva luni eu am ajuns de la 3000 la 8000 de lei lunar, si eram si eu noua, asa ca nici nu se pune vorba de putini bani. Da, se castiga 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img