More
  AcasăLucky StudioCum reusesc sa am castiguri de 32.000 lei lunar din videochat la...

  Cum reusesc sa am castiguri de 32.000 lei lunar din videochat la Lucky Studio

  In primul rand… DA, si eu inca raman uimita si cu gura cascata cand spun suma asta …32.000 lei.. WOW, 32.000 lei lunar :O. Sa ma ciupesti si tot nu cred ca am ajuns sa castig atat :))) Ce norocoasa sunt, chiar sunt asa, pe bune. Pentru ca nu castigam niciodata atat daca nu decideam sa ma angajez in videochat la Lucky Studio.

  Prima data cand m-am angajat acum 4 ani a fost o decizie pripita, voiam bani, dar acum s-a dovedit a fi o decizie pripita cu adevarate avantaje ascunse. Avantaje pe care nu mi le-as fi inchipuit niciodata, desi eram constienta ca videochatul poate sa ma imbogateasca daca imi propun asta.

  Cate fete au ocazia sa castige 32.000 lei lunar in Iasi?

  Acum nu spun ca-s bogata, dar avand 32.000 de lei lunar as …putea spune oarecum ca sunt pe acolo. Ca, in fond, cate femei din Romania mai castiga asa ca mine? Vezi, nu toate-s norocoasa sa aiba un job in videochat la Lucky Studio, cum am eu. Cred ca daca ar afla toti cunoscutii mei cat castig in momentul de fata, i-as soca pe toti.

  Mai ales pe cei care nu ma credeau in stare de nimic, le-as fura ranjetul acela de pe chipul lor cu veniturile mele ca model. Insa sunt mai inteleapta de atat si prefer sa ma bucur de bani, decat sa ma laud cu ei. In final oricum ajungem cu totii in acelasi loc, sunt constienta.

  Dar daca o viata am, de ce sa n-o traiesc la maximum, in cele mai frumoase moduri? Se merita sa trec prin viata facand sacrificii si ducand multe lipsuri? Pai de ce, daca am sansa unor castiguri colosale, fara sa fac rau nimanui. Ca nu dau in cap, nu fur, e doar videochat: un fel de chat online, socializat si cam atat.

  Daca esti isteata, poti castiga si tu din videochat la Lucky Studio

  Consider ca numai o femeie isteata care stie ce vrea de la viata poate sa aleaga un job la Lucky Studio. Pentru ca exista multe fete care se multumesc cu orice, dar altele vor si mai mult.

  Dar stii care-i secretul meu in castigurile acestea atat de mari? Eh, conteaza si cei 4 ani la Lucky Studio. Experienta mea si-a spus cuvantul. Dar, totodata, si sistemul de bonusare super misto de la Lucky Studio. Datorita acestui sistem, castig cate 5000 de lei saptamanal.

  Iar fiindca Lucky Studio este cel mai bun studio, pentru acest castig imi ofera un bonus de 3000 de lei saptamanal. Asadar, in 4 saptamani (o luna) am numai din bonusuri 12.000 lei, plus cei 5000 lei castigati saptamanal: 32.000 lei. WOW 🙂

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img