More
  AcasăHeyluxDe fiecare data, castig macar 250 de lei zilnic la Heylux

  De fiecare data, castig macar 250 de lei zilnic la Heylux

  Videochatul a fost, este si va fi mereu un job din care se castiga bani buni, indiferent de ce ar putea spune lumea. Banii care se castiga de pe urma acestui job nu se mai castiga in alta parte si este un lucru dovedit chiar de mine, pentru ca si eu am deja ani de experienta in acest domeniu, alaturi de Heylux.

  Acesta a fost primul studio in care m-am angajat ca model de videochat si am tot ramas aici, n-am dorit sa mai schimb locul de munca. Bine, ca fetele de la Heylux sau conditiile de munca de aici nici nu prea mi-au dat motive sa plec. Adica nun e ca si cum m-am resemnat aici, in niciun caz.

  Heylux e cel mai cool studio de videochat din Iasi

  Tocmai ca faptul ca am fost si sunt tratata aici mai frumos decat ma asteptam m-a facut sa nu-mi doresc sa mai schimb studioul. De ce sa-mi bat capul, daca la Heylux deja obtin tot ce vreau si mai mult de atat? Ar fi o pierdere de timp sa plec in alta parte, sincer acum.

  M-am obisnuit cu castigurile de aici, cu fetele care lucreaza aici, cu tot. Acum Heylux mi-este mai mult ca un camin, unde imi este a doua familie. In niciun caz nu mai vad munca asta ca pe un job, ci ca pe o placere. Modul placut in care se lucreaza la studio provoaca dependenta, asta e clar.

  Stii care-i avantajul cel mai mare in a fi model de videochat in acest studio din Iasi? Faptul ca zilnic plec acasa cu o suma de bani in buzunar. Nu exista zi in care sa nu plec acasa cu macar 250 de lei, 200 hai sa zicem (in cazuri mai naspa).

  De la Heylux nu plec fara macar 200 de lei zilnic

  In marea parte a timpului castig oricum peste 300 de lei, dar am vrut sa nu generalizez. Deoarece sunt zile in care castig si 300, 400, chiar 500 sau 600 si sunt zile in care castig cate 200 de lei pe zi, dar nu e bai. Chiar si 200 de lei zilnic tot e bun, daca stai sa calculezi bine.

  Oricum, acesta e castigul meu din zilele proaste, dupa cum am zis. In general, am numai zile bune. De asta iubesc acest job in Iasi, ca nu plec niciodata dezamagita acasa, ci plec cu zambetul pe buze cu gandul ca am avut o alta zi productiva si funnt la Heylux.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img