More
  AcasăAngajari videochatHeylux este singurul job in Iasi la care pot merge fara stres

  Heylux este singurul job in Iasi la care pot merge fara stres

  Stres mai mare decat acela de a avea un job nu cred ca este. Toata lumea e stresata din cauza jobului, din cauza treburilor si a responsabilitatilor. Cand am realizat ca stresul imi mananca sanatatea, am schimbat de tot domeniul de munca in schimbul videochatului la Heylux.

  Am facut asta cu multa hotarare si nu mi-a pasat de ce au zis unii si altii, sau de ce ar fi putut sa zica. Eu am stiut ca mai importanta e sanatatea mea si la urma urmei nu trebuie sa intereseze pe altii ce fac eu. Ce daca-s model de videochat la Heylux? Le sta in gat altora, sau ce?

  Jobul de la Heylux imi adduce o multime de bani

  Prefer de un milion de ori sa fiu model de videochat la Heylux sis a fiu sanatoasa si cu portofelul plin, fara griji si fara stres, decat bolnava si pe fuga mereu, cu putini bani. Ne urmarim interesele pana la urma, nu?

  Ca toti comenteaza de anume joburi, dar daca oricarei fete i s-ar ivi oportunitatea care mi s-a ivit mie la Heylux, toate ar sta pe ganduri si n-ar avea cum sa n-accepte. Oricate pareri si impresii ar fi, fetele tot ar vrea sa castige mereu multi bani, iar daca eu pot face asta la Heylux, o s-o fac.

  Nu stau sa dau socoteala nimanui. Nu dau in cap nimanui cu acest job, imi vad de treaba mea. Asa ca eu consider ca sunt indeajuns de multe motive incat sa fac tot ce-mi place, fara a fi judecata. Iar daca o sa fiu judecata, oricum va fi din invidie, pentru ca oricine ar fi invidios pe niste castiguri intre 300 si 800 de lei zilnice.

  Am reusit sa scap de stres de cand m-am angajat in videochat in Iasi

  Decat sa te stresezi pe la vreun market, restaurant, sau vreun fast-food pana seara tarziu, nu mai bine rupi stresul cu jobul de la Heylux, care aduce si mai multi bani? Serios acum… Zi tu, ce ai prefera? Ca in mintea ta sunt sigura ca ai vrea si tu sa te joci cu cuvintele ca sa poti castiga sumele astea.

  Nici nu mai stiu ce inseamna stresul de cand sunt model de videochat la Heylux. In primul rand ca nu mai lucrez multe ore pe zi, si nu mai lucrez nici toata saptamana. Lucrez considerabil mai putin de cand sunt la Heylux, si nici nu stiu daca se poate numi munca, pentru ca e in fata computerului. Eu stiu ca asta voi prefera mereu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img