More
  AcasăLucky StudioImi merge foarte bine ca model de videochat la Lucky Studio

  Imi merge foarte bine ca model de videochat la Lucky Studio

  Da, sunt model de videochat la Lucky Studio. Si? Pe cine deranjeaza acest lucru? Pentru ca nu dau nimanui in cap, nu fur banii, ii castig la Lucky Studio, nu fac nimic ilegal, imi vad de viata mea. Eu nu vad de ce ar avea cineva impotriva faptului ca-s model de videochat, avand in vedere ca nimeni nici macar nu ma cunoaste.

  Oamenii au impresia ca au ceva cu fetele care sunt modele, dar de fapt nu au nimic, se baga si ei in seama aiurea. Asta e parerea mea, ca ei comenteaza doar sa se afle in treaba, sa spuna ca au ceva impotriva. Ca, de fapt si de drept, eu ca model de videochat nu deranjez cu existenta mea si cu jobul meu nici macar o musca, dar de, suntem in Romania.

  Sunt model la Lucky Studio si e foarte cool asta

  Aici unde suntem judecati pentru orice facem. Tocmai d-aia spun, ca omu’ judeca indiferent de circumstante, asa ca n-are rost sa stau sa ascult. Caci n-ajung nicaieri daca stau sa ascult. Oh, ba da, ajung la saracie daca stau sa bag toate vorbele in seama, ca nu oamenii astia imi aduc bani in casa, ci jobul de la Lucky Studio.

  Intelegi unde bat eu acum? Adica daca tu vrei sa fii model de videochat la Lucky Studio, fii, ca oricum nimeni nu afla iar daca auzi oamenii vorbind in general despre videochat, o fac din invidie. Pentru ca e mare lucru sa poti castiga zilnic intre 400 si 2000 de lei, cum castig eu la Lucky Studio.

  Normal ca jobul acesta starneste invidie, ca toti oamenii ar vrea sa aiba banii acestia, sa nu se mai chinuie. E logic, zic eu. Plus ca mie mi-e tare bine cu acest job, o spun sincer, pentru ca pana in momentul de fata mi-a adus ca tot ce mi-am dorit eu de la viata.

  Faptul ca studioul ma face atat de fericita inseamna mult pentru mine

  Fie lucruri material, fie altceva, n-am avut ce sa spun rau despre Lucky Studio niciodata. Pana si fetele care lucreaza aici sunt de treaba si atmosfera e super placuta, e relaxant si nu mai stau sa ma stresez din orice prostie. Daca jobul de la Lucky Studio e in stare sa-mi dea venituri mari, mai mari de 2000 de dolari lunar, bonusuri, colege de treaba si o atmosfera frumoasa, cu un program de munca relaxant, inseamna ca am gasit perfectiunea in viata si nu mai vreau altceva.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img