More
  AcasăLucky StudioTop 3 prostioare cumpărate de modelele de la Lucky Studio

  Top 3 prostioare cumpărate de modelele de la Lucky Studio

  Modelele de videochat din Iași sunt campioane la cumpărături. Desigur, pe lângă lucrurile mai serioase, adică mașini, apartamente, altele de genul ăsta, dau banii și pe multe prostioare. Adică mici mofturi care le fac plăcere. Și despre care discută cu noi toată ziua la studio, cât stau la machiaj sau în pauze. De asta ni se pare amuzant să facem un fel de top, ca să vezi cam ce le mai dă prin cap fetelor de la Lucky Studio. 

  Deeeeci, Top 3 prostioare cumpărate cu bani din videochat în Iași sună cam așae:

  • Nr. 1. Accesorii pentru telefon

  Mai toate modelele de la Lucky Studio au Iphone sau Samsung. Că-s frumoase și merită banii. Dar un simplu telefon nu ajunge. E nevoie și de accesorii. Marea agitație e pe căști wireless. Costă enorm dar na, fetele noastre vor să fie în trend….. La fel cu husele pentru telefon. E o întreagă discuție despre cine are husa mai atrăgătoare. De asta o să vezi multe telefoane cu husă cu model Versace sau cu cine știe ce căței aurii. Crede-ne, nu-s ieftine nici alea ☺)

  • Nr. 2. Cinci miliarde de rujuri

  Da, Lucky Studio oferă machiaj gratuit zilnic fiecărui model. Dar modelele noastre care-s pasionate de make-up mai au prin geantă un munte de produse cosmetice. Că întotdeauna mai găsesc ele de făcut un retuș. Sau poate se răzgândesc pe parcursul turei și încearcă o nuanță nouă. Evident, cumpără de la branduri scumpe: MAC, Lancome, Chanel etc

  • Nr 3. Pantofi, genți și iar pantofi

  Suntem femei și ne plac accesoriile. Dar modelele de videochat din Iași întrec orice măsură ☺ Cheltuiesc pe genți, pantofi și parfumuri de parcă ar fi sfârșitul lumii ☺) Abia își comandă o pereche de pantofi că deja se aprind după alta. La fel și cu gențile. E ceva de speriat ce competiție apare pe chestia asta! Cum vede cineva o geantă care-i place, vrea și ea una. Chiar mai frumoasă, dacă se poate!

  Ăsta e cel mai simpatic mod de a ne petrece timpul la Lucky Studio. Dincolo de partea serioasă, în care facem planuri și fiecare model lucrează să-și facă banii, e distracția cu shopping-ul. Cu cât e mai scump ceva și mai puțin folositor, cu atât e mai comic. Fetele de la Lucky Studio se amuză teribil când e și un pic de risipă. Pentru că au de unde.

  Și tu poți să te bucuri de stilul ăsta de viață. Poate că acum faci doar 1.000 sau 1.500 euro. Și deocamdată te stabilizezi financiar. Dar ăsta e doar începutul succesului tău în videochat în Iași. Când faci lucrurile ok și ești ambițioasă, îți permiți și tu ultimul model de telefon. Sau nu știu ce model de smartwatch de la Apple sau Fitbit. Lucrurile astea la care nici nu te uitai înainte devin o banalitate și pentru tine. O să vezi cât e de plăcut să ți le permiți și tu oricând ai chef!

  Ca să ajungem acolo, hai să facem treabă bună împreună! La Lucky Studio, suntem 100% de partea ta. Îți explicăm pas cu pas ce ai de făcut ca să ai succes. Îți acordăm cele mai mari comisioane din videochat în Iași, progresive, ca să te motiveze. Plus o mulțime de alte avantaje și servicii gratuite. Totul este să profiți de ele cât mai mult. Suntem deplin convinse că și tu o să-ți permiți aceste mici mofturi la Lucky Studio! 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img