More
  AcasăHeyluxHeylux e de departe studioul de videochat nr. 1 in Iasi

  Heylux e de departe studioul de videochat nr. 1 in Iasi

  Sunt zeci de motive mari si late pentru care Heylux s-a afirmat de-a lungul anilor si a devenit cel mai bun. Acum, exista doua variante. Ori as putea sa stau pana maine sa scriu despre acele motive, ori as putea sa explic pe scurt motivele care m-au interesat pe mine atunci cand m-am angajat la Heylux.

  Oricare din ele imi suna bine oricum. Dar, ca sa nu plictisesc, o sa incerc sa explic pe scurt de ce videochatul nu e ce cred unii ca e. Poate unii viseaza la cai verzi pe pereti si se trezesc sa vorbeasca in necunostinta de cauza, dar eu niciodata n-o sa vorbesc fara sa stiu.

  Stiu cat e de cool jobul in videochat la Heylux, ca lucrez aici

  Cat sunt model de videochat la Heylux, am dreptul sa vorbesc despre videochat, pentru ca stiu cum e. Dar tu, tu stii? Daca stii, ai dreptul sa vorbesti, dar daca n-ai fost niciodata model de videochat, mi s-ar parea absurd sa-ti dai cu parerea. Vorbesc la modul general acum, nu de cineva anume.

  Spre exemplu, dintre toate fetele care lucreaza si-au lucrat la Heylux n-am vazut niciuna sa spuna ceva de rau despre acest studio. Nu ele ar fi in masura sa judece, ca au vazut cum e videochatul aici? Sau fetele care tot vin sa se angajeze la Heylux… de ce ar veni, daca ar sti ca e naspa?

  Iti spun eu, pentru ca-n toata tara se aude ca Heylux este cel mai bun in domeniu. Si motivele nu-s nici ele de ignorat. Luand in calcul numai faptul ca eu am primit 13.000 de lei cash doar ca bonus de angajare cand am semnat contractul de colaborare, as spune din start ca e cel mai ok studio.

  Dar mai sunt lucruri pentru care Heylux este cunoscut. Uite, de exemplu multe fete au venit din tara sa se angajeze la Heylux fiindca a oferit cazare gratis. Acele fete si-au putut indeplini visele numai din faptul ca Heylux le-a ajutat cu chiria gratis si si-au putut vedea linistite de treaba.

  Iesencele stiu de ce se angajeaza aici, nu degeaba Heylux e cel mai bun

  Sau transportul…cate studiouri ofera transport non-stop pentru modele? Niciunul. Heylux a devenit super cunoscut pentru asta si pentru plata la zi, fiind singurul din tara care ajuta modelele sa castige zilnic intre 500 si 2500 de lei.

  Toate ca toate, dar mai sunt si bonusurile acelea mari pe care Heylux nu e obligat sa le ofere. Duminica de duminica, fiecare model de la Heylux isi primeste cate un bonus de pana la 9000 de lei, iar eu n-am mai auzit sa fie studiouri in tara care sa ofere bonusuri, daramite asa mari. Clar, Heylux e cel mai bun.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img