More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio este liderul absolut în videochatul din Iași și din România

  Lucky Studio este liderul absolut în videochatul din Iași și din România

   

         Joburile de pe piaţa muncii nu au fost nicicând mai prospere de când a apărut Lucky Studio cu un pachet de joburi avantajoase. Această ofertă de nerefuzat m-a atras şi pe mine în lumea videochatului, oferindu-mi o oportunitate spre o viaţă nouă. Cu mai bine de 8 ani de experienţă în domeniu, Lucky Studio învinge concurenţa cu succes.

  Prin servicii premium şi de calitate, se afirmă pe piaţă ca fiind liderul ieşean al videochatului. În faţa acestor calităţi pe care le-a afişat, era inevitabil că eu să nu mă angajez aici, profitând de cele mai optime condiţii de muncă.

  Raportându-mă la un job obişnuit de pe piaţa muncii, pot spune cu încredere că Lucky Studio demonstrează cu putere că oferă un job adevărat. Nu mi-a plăcut niciodată senzaţia de a fi sub ordinele unui angajator, iar eu să câştig bani pentru el.

  Dacă ne gândim bine, angajaţii sunt cei care aduc banii într-o firmă. Iar eu, la vechiul meu job, mă simţeam inutilă, pentru că munceam doar să produc bani pentru firmă. Spun asta deoarece salariul era unul dezamăgitor, pentru a nu folosi alţi termeni. Iar asta nu este o noutate, fiindcă o ştim cu toţii că în ţara noastră economia este foarte scăzută. Din acest motiv, mi s-a părut că este mai bine pentru mine dacă pur şi simplu mă angajez în videochat.

  În acest mod, mi-am simplificat viaţa în mii de feluri alături de Lucky Studio. Dacă ar fi să vorbesc despre pachete de bonusare de până la 38.880 lei, bonusuri săptămânale de până la 3.000 de lei şi salarii peste 5.000 de lei lunar, se înţelege. Doar cu câteva simple avantaje, Lucky Studio mi-a dăruit ceea ce nu au putut oferi zeci de joburi.

  Consider că nu există persoana căreia să îi convină să îşi sacrifice toată viaţa pentru doar 1.000 de lei lunar. Eu, cel puţin, nu îmi doresc asta, de aceea m-am angajat la Lucky Studio cu bucurie. Ca femeie, nu am de ce să nu îmi ofer acest răsfăţ. Jobul de model la Lucky Studio îmi dăruieşte numeroase beneficii, la care nici nu visam. Aşadar, de ce m-aş mai stresa cu joburi inutile, când pot câştiga zilnic câte 400-500 de lei? Cu Lucky Studio şi cu sistemul de plată la zi, mă îmbogăţesc pe zi ce trece. Abia acum am văzut adevăratul sens al unui job: acela de a-mi oferi avantaje. Lucky Studio Iaşi îmi pune la dispoziţie NUMAI avantaje, pe când alte joburi mă puneau în dificultate.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img