More
  AcasăJob-ul meuLucky Studio îmi dă libertatea de a lucra după propriul program

  Lucky Studio îmi dă libertatea de a lucra după propriul program

  De multe ori stai şi te gândeşti cum ar fi să lucrezi doar atunci când îţi permite timpul, pentru a putea să reuşeşti să te descurci cu toate. Eu una ştiu că m-am gândit la asta de nenumărate ori – mai ales după ce am ajuns în Iaşi, am început facultatea şi am început să lucrez, având mai multe joburi pentru a mă putea susţine financiar.

  La un moment dat, am auzit de Lucky Studio. Nu mai ştiu cum şi în ce condiţii, cred că vorbeau şi nişte colege de facultate despre asta sau mi-au atras atenţia bannerele stradale. Un lucru este însă sigur: am fost la un interviu acolo, l-am trecut şi odată ce am început să lucrez am văzut ce înseamnă libertatea de a lucra după propriul program.

  De fapt, libertatea, siguranţa şi confortul sunt lucruri garantate la Lucky Studio. Poate că vi se pare prea frumos ca să fie adevărat, dar vă spun din proprie experienţă: lucrez 4 zile pe săptămână, în zilele alese de mine, în turele alese de mine, mai fac şi facultate şi am şi timp şi bani destui cât să îmi permit să mă răsfăţ din când în când.

  Un lucru care m-a mirat de la bun început la Lucky Studio a fost flexibilitatea programului. Lucky Studio pune foarte mare accent pe fetele şi femeile angajate – întreaga echipă este exclusiv feminină, apropo! Din acest motiv şi mie,  ca şi celorlalte modele, mi-a fost lăsată libertatea de a-mi alege turele în care să lucrez, zilele în care pot să merg la studio, ba mi s-a spus ca pot lucra chiar şi de acasă dacă vreau. La Lucky Studio chiar ai libertatea de a alege!

  Şi dacă tot vorbeam de libertate, să vă mai spun despre alte câteva „feţe” ale libertăţii Lucky Studio. Eşti liberă să încasezi câştigul după fiecare tură lucrată, la fel cum poţi opta şi pentru plată săptămânală sau lunară. Eşti liberă, ca model angajat la Lucky Studio, să alegi camera în care vrei să lucrezi – toate camerele sunt amenajate într-un lux uimitor. În plus, nu îţi impune nimeni nimic. Tu alegi să lucrezi pe profil adult sau non-adult, tu îţi stabileşti limitele şi tot tu renunţi, dacă într-adevăr asta vrei. Nu văd însă cum ai putea renunţa la o aşa ocazie, de a câştiga mai mult decât suficient, în condiţiile pe care singură ţi le stabileşti. Lucky Studio mi-a oferit această libertate, de care mă bucur încă şi acum şi pentru care sunt mai mult decât recunoscătoare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img