More
  AcasăLucky StudioCe avantaje ai dacă te angajezi la Lucky Studio

  Ce avantaje ai dacă te angajezi la Lucky Studio

  Fetelor, vă spun din proprie experienţă: la Lucky Studio nu ai parte decât de avantaje, eşti tratată ca o adevărată prinţesă! Te simţi ca o celebritate care păşeşte pe covorul roşu în lumina blitz-urilor, după ce eşti aranjată de fetele de la make-up şi te iau la sesiunea foto fotografele profesioniste.

  Avantajele de a lucra ca model la Lucky Studio încep în primul rând de la echipă. Formată în totalitate din femei, echipa Lucky Studio îţi oferă sprijinul de care ai nevoie, indiferent de situaţie. Ai nevoie de îndrumare, o găseşti la colegele modele. Ai nevoie de bani mai repede, ceri plata pentru tura lucrată imediat ce ai terminat-o. Ai nevoie de perfecţionare la limbile străine, ţi se oferă cursuri gratuite de engleză şi franceză pentru a putea discuta mai uşor cu admiratorii online.

  Să vă povestesc puţin şi despre partea financiară. Poate că aţi văzut şi pe site-ul oficial Lucky Studio: câştigurile zilnice sunt între 300 şi 800 de lei. Personal confirm acest câştig. Din prima zi, chiar după ce am semnat contractul şi am început prima tură de lucru la Lucky Studio, am reuşit să câştig – partea mea, bani în mână – 360 lei şi ceva mărunţiş. Tot timpul am şi o motivaţie să câştig mai mult, pentru că sunt pregătite şi bonusuri pentru modelele care reuşesc să depăşească recordurile proprii sau ale altora.

  Despre condiţiile de lucru de la Lucky Studio nu am decât cuvinte de laudă. Personal 100% feminin, de la doamnele şoferiţe care te duc şi te aduc cu maşina la Lucky Studio, până la casiere, modele, contabile, administratore şi managere. Aşa te simţi în siguranţă totală.

  Ce alte avantaje mai ai ca model Lucky Studio? Să vedem… Îţi alegi singură programul! La Lucky Studio nu există un program fix, ci unul super-flexibil. Poţi alege oricare din cele 6 ture de lucru şi chiar şi zilele în care poţi să vii să lucrezi. Multe dintre fete fac şi facultate sau au şi un alt job (mă mir de ce pentru că la Lucky ţi se oferă tot ce ai nevoie dar în fine) şi sunt avantajate de acest program flexibil.

  Tot la partea de condiţii am uitat să vă spun că fiecare cameră în care lucrează modelele este amenajată cu lux şi stil, cum poţi vedea numai prin reviste de specialitate în decoraţiuni interioare. Pentru ca fetele să aibă absolut toate condiţiile li se oferă şi make-up, fotografii profesioniste pentru portofoliul de model şi chiar cazare în caz că este necesară.

  În primă fază nici mie nu îmi venea să cred că munca la Lucky Studio poate să aducă atâtea avantaje. Acum însă mi s-a confirmat, de asta am ales să vă spun şi vouă, celor ce sunteţi interesate, despre ce beneficii puteţi avea parte de la jobul de model la Lucky Studio.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img