More
  AcasăHeyluxUn job ca la Heylux nu gasesc tot timpul. E cel mai...

  Un job ca la Heylux nu gasesc tot timpul. E cel mai placut job!

  Ma pot lauda cu faptul ca am unul din cele mai misto joburi din lume, la care nu fac mai nimic si plec acasa plina de bani. :))) Fix ca in America, unde viata e usoara si banii sunt multi, asa e jobul meu la Heylux. Chiar de cand m-am angajat aici ca model de videochat s-a simtit o schimbare majora in viata mea.

  In primul rand, schimbarea a fost din punctul de vedere al banilor, evident. Am trecut de la un salariu infim la cat… 6.500-7.800 de lei lunar? Da, sunt sumele corecte pe care le castig la Heylux de cateva luni incoace, sume de care nu ma pot satura, de altfel. Asta pentru ca nu ma gandeam vreodata ca pot ajunge sa am banii acestia din atata lucru precum videochatul.

  Nimic nu e mai usor decat locul de munca pe care-l am la Heylux

  loc de munca heylux
  loc de munca heylux

  Tu poate ai vedea jobul acesta altfel, dar eu il vad super simplu, din toate punctele de vedere. Asta pentru ca eu fac comparatie cu toate locurile de munca pe care le-am mai avut inainte de a fi model la Heylux si constat ca nimic nu e mai usor decat a lucra aici, in acest studio.

  Am experienta de ceva timp in acest studio si acum nu mai am niciun dubiu ca un loc de munca precum la Heylux este rar, si greu de gasit. Pentru ca nu toate studiourile de videochat ofera aceleasi lucruri. Da, ok, videochatul este avantajos, dar depinde si cu ce studio colaborezi, ca nu toate te pot multumi.

  Eu, de exemplu, sunt super pretentioasa de ceva timp, si n-as lucra la Heylux daca n-as primi fix lucrurile pe care mi le doresc. Inainte de bani, de exemplu, eu imi doresc mult mult timp liber. Absolut niciodata nu mi-am dorit sa ma trezesc cu noaptea in cap si sa muncesc pana tarziu pentru niste lei amarati.

  O viata fara griji financiare – cu asta ma ajuta cei de la Heylux

  loc de munca heylux
  loc de munca heylux

  Multi fac asta, dar jobul pentru mine nu este prioritar in viata mea. Prefer sa-mi traiesc viata, sa ma bucur de momentele din ea, nu sa trec pe langa ea pentru ca am de muncit. Pe bune… E necesar sa ai un job, dar nu sa depinda toata viata ta de el. De asta eu apreciez locul de munca de la Heylux.

  E liniste, e … relaxant, e usor, orele de munca sunt putine, trec repede pentru ca fac un lucru distractiv si in acest timp castig banii care ma duc catre un succes urias. E tot ce vreau.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img