More
  AcasăHeyluxVideochatul la Heylux vine cu cele mai super avantaje din tara

  Videochatul la Heylux vine cu cele mai super avantaje din tara

  Sa spunem ca videochatul la Heylux este egal cu cel mai misto job posibil. Angajarea la Heylux vine la pachet cu niste avantaje pentru care orice romanca si-ar da si viata, metaforic vorbind. Adica ar face orice pentru un job intr-un asemenea studio de videochat.

  Doar pentru ca nu sunt angajate mai mult fete din restul tarii la Heylux, nu inseamna ca ele nu vor. Cele mai multe fete angajate la Heylux sunt din Iasi, intr-adevar, dar asta pentru ca aici se afla studioul. Sunt foarte multe cunostinte pe care le am din Bucuresti, de exemplu, care ar da orice pentru un studio ca Heylux.

  Avantajele de la Heylux au innebunit romancele

  E vorba de niste avantaje pe care nu le gasesti oriunde, pur si simplu. Adica mai e si varianta videochatului de acasa cu Heylux, dar tot nu e acelasi lucru ca la studio. Aici e alta viata, alta lume. Se simte o diferenta enorma si e foarte placut pentru o fata sa lucreze aici.

  De fapt, ce spun eu pentru “o fata”. SI PENTRU MINE! Ca doar si eu lucrez aici si niciodata n-am beneficiat de atat de multe lucruri in atat de putin timp. Am impresia ca m-a lovit norocul din senin, ceva s-a intamplat.

  Pana si interviul de la Heylux vine la pachet cu un avantaj: o suma de 400 de lei la interviu. Dupa interviu si dupa ce o fata se decide sa fie model de videochat la Heylux, se ofera o suma drept bonus de angajare, iar suma creste in functie de perioada pe care o alege modelul.

  Absolut toate fetele ar vrea sa simta cum e sa castige bani aici

  De la o luna si pana la 3 ani, bonusul de angajare tot creste, cel mai mare fiind de 13.000 de lei cash. Banii acestia sunt primiti dupa 30 de zile lucrate in studio si sunt garantati, spre deosebire de alte studiouri. Pe langa faptul ca-s garantati, sunt si cei mai multi, e cel mai mare bonus de angajare oferit in tara.

  Dupa bonusurile acestea, vorbim de castigurile zilnice de la 100 si pana la 500 de dolari zilnic, cu sansa unui bonus in fiecare duminica, de la 60 de lei si pana la 9000 de lei, care inseamna peste 2000 de euro, ca bonus de performanta.

  Aici am vorbit de bani. Dar, nu numai banii sunt primul avantaj de la Heylux. Mai sunt si altele… primul ar fi transportul gratuit, bani de care Heylux ma scuteste, fiindca imi pune la dispozitie o masina care ma duce si ma aduce de la studio. Dar mai sunt si cazarea gratis, make-upul oferit zilnic, ohh… cate nu sunt!

  Crede-ma, odata ce te angajezi ca model de videochat la Heylux Iasi, ajungi sa iubesti acest job.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img