More
  AcasăHeyluxMai bine castig bani din videochat la Heylux, decat sa stau degeaba

  Mai bine castig bani din videochat la Heylux, decat sa stau degeaba

  Din cauza problemelor financiare care exista in prezent, foarte multi oameni s-au dat batuti cu privire la joburi. Ori se resemneaza cu ce au, ori renunta si nu mai fac nimic cu viata lor. Cunosc foarte multe cazuri in care daca n-au gasit job imediat dupa facultate, gata au renuntat, zicand ca tara e de vina.

  Si uite asa majoritatea prefera sa stea acasa, sa nu faca nimic, pentru ca vezi Doamne tara e de vina si nu le ofera joburi. Pai si, daca tara nu ofera, noi stam degeaba, fara sa facem nimic in privinta asta? Daca nu ni se pune norocul pe tava, gata renuntam?

  Solutia e videochatul la Heylux, nu sa stau sa-mi plang de mila

  Eu zic ca nu asta e solutia, in orice situatia m-as afla. Adica daca nu am noroc, uite ca mi-l fac singura. Sincer, nu inteleg gandirea unor oameni. Ok, nu s-a putut, nu s-a putut. Las-o balta si mergi mai departe. Dar unii se plafoneaza si nu mai sunt in stare de nimic, zici ca au buton de stop.

  Si eu m-am gasit in aceeasi situatie. Abia terminasem facultatea si nu-mi gaseam job si eram cat pe-aci sa renunt, sa stau acasa cu parintii pana una alta. Dar am lasat la un moment dat atitudinea aceasta de “mironosita” nedreptatita si am luat atitudine, angajandu-ma ca model de videochat la Heylux.

  Crezi ca daca viata nu mi-a pus totul pe tava, solutia este sa stau sa plang, asa cum fac toti? Sincer, daca-ti merge prost, nu inteleg de ce ai prefera sa stai acasa in loc sa fii model de videochat la Heylux, de exemplu. In timpul pierdut acasa ai putea castiga intre 400 si 2000 de lei zilnic la Heylux, gandeste-te la asta.

  Mai bine intre 400 si 2000 de lei zilnic ca model, decat nimic

  De ce sa pierd asa o sansa, doar sa stau acasa sa ma plang ca nu functioneaza tara asta cum trebuie? Ok, nu functioneaza. Si ce treaba am eu cu tara? Important e sa fiu eu fericita, sa-mi mearga mie bine. Ce-mi pasa de restul lucrurilor?

  Tu preferi sa stai saraca acasa, sa te chinui intr-una gandindu-te ca nimic nu e bun in Romania, sau preferi sa fii model de videochat la Heylux si, treptat, castigand zilnic pana la 2000 de lei la Heylux sa te imbogatesti?

  Eu m-am gandit bine la acest aspect si mi-am deschis ochii. Am fugit intr-un suflet sa ma angajez la Heylux cand am realizat cate pot castiga cu acest job in videochat. Oricum e mai bine la Heylux, mai bine chiar decat jobul pe care l-as fi avut dupa facultate. Ca nicaieri nu castig mai mult de 2500 de dolari aici in tara.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img