More
  AcasăHeyluxImi place ca la Heylux modelele de videochat sunt unite, e un...

  Imi place ca la Heylux modelele de videochat sunt unite, e un colectiv!

  Ai idee cat de important poate fi locul de munca pentru o persoana? Ma refer la colectivul de acolo, la atmosfera de la munca. Pentru ca, vrem nu vrem, petrecem foarte mult timp la munca, ne irosim multi ani din viata muncind. Si daca tot facem asta, multi dintre noi vrem ca macar sa facem asta cu drag. M-ai crede daca ti-as spune ca sunt model de videochat la Heylux si fac asta cu drag?

  Da, asa este, nu mint. Ce vina am eu ca pana acum n-am gasit jobul care sa fie asa cum imi place mie? N-am gasit jobul care sa imi aduca multumirea si linistea pe care le cautam, si daca s-a ivit sa le gasesc la Heylux, de ce sa fi dat cu piciorul? Daca eu sunt fericita ca model de videochat aici, merit sa fiu judecata pentru asta?

  Fiind atatea femei la Heylux, am format toate o mica familie

  Pana in final, nu despre asta e vorba, sa facem ce ne dorim, ce ne place in viata? S-a intamplat sa imi placa la Heylux Iasi, asta e. N-o sa schimb nimic, cu atat mai putin acum, cand mi-e din ce in ce mai bine aici.

  Am o sansa pe care probabil nu multi oameni o s-o aiba cat traiesc. Ce sansa? De a ma bucura de un colectiv unit, de prieteni la locul de munca, nu simpli colegi. De o familie si un camin, nu de angajati adunati intr-o cladire.

  Da, e adevarat, castig mai mult de 2900 de dolari intr-o luna la Heylux, dar cu timpul au devenit si alte lucruri importante. Crezi ca mai contau banii acestia, daca eram calcata in picioare la locul de munca? Nu. Banii acestia castigati la Heylux din videochat conteaza pentru ca am si un atasament fata de oamenii de aici.

  Desigur ca se castiga multi bani, dar conteaza si atmosfera

  De la angajare, fetele de la Heylux ne-au indrumat sa fim oneste, corecte si mereu deschise, sa ne ajutam si sa ne sprijinim. Stiu ca pare greu, avand in vedere ca suntem atatea femei adunate intr-un singur loc, dar nu e.

  E chiar usor, pentru ca ne respectam intre noi si ne vedem fiecare de treaba noastra. Si, fiind de atata timp toate aici, am format un colectiv strans. Ne spunem secrete, ne ajutam intre noi si stam cat mai mult impreuna. Asta e atmosfera pe care eu o iubesc, de asta mi-e usor sa lucrez la Heylux!

  Deoarece, pe langa castigurile si banii multi, am parte si de oameni frumosi alaturi de mine, de oameni pe care ma pot baza si in care imi pot pune increderea linistita.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img