More
  AcasăHeyluxHeylux imi da premii si pana la 1500 de lei in fiecare...

  Heylux imi da premii si pana la 1500 de lei in fiecare duminica

  Oare ce reactie ar avea cunoscutii mei, daca ar afla vreodata ca eu castig la Heylux doar din premiile oferite de ei cate vreo 6000 de lei lunar? 1500 de ei saptamanal, iar cum lucrez 4 saptamani pe luna la Heylux, asta inseamna 6000 de lei. Fii atenta, asta doar din bonusuri. Sunt doar niste premii.

  Castigurile mele sunt altele, pe langa acestea. Cum ar fi sa afle ca eu sunt model de videochat la Heylux si am castiguri care depasesc suma de 3500 de lei saptamanal, si ca datorita acestor castiguri primesc si acele premii mari? Eh, ar muri de invidie cu totii, normal :))) Cum sa reactioneze, le-ar fi ciuda, bineinteles.

  Sumele pe care le castig la Heylux ar aduce multe invidie

  Dar n-am motiv sa le spun. Pentru ca e treaba mea pana la urma, dar eram de multe ori curioasa oare ce ar spune. Avand in vedere ca multi din cei pe care ii cunosc m-au considerat mereu mai slabuta, mai incapabila de lucruri marete, acum le-as da peste nas.

  Ca datorita ajutorului oferit de echipa de la Heylux, am castiguri mai mari decat oricine. Iti dai seama ca daca stau sa calculez, ar iesi muuuuult tare. Pai am zis, lucrez 4 saptamani la Heylux, mai exact cate 5 zile pe saptamana.

  In aceste 5 zile, lucrez cate 7-8 ore pe zi, iar in aceste ore, castig undeva la 700-750 de lei, pentru ca am si ceva experienta. A trecut ceva timp de cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux, dar si inainte castigam mult. Chiar si ca model neexperimentat tot castigam cate 400 de lei zilnic, nu ma plangeam.

  Am avut rabdare, iar experienta la Heylux a dat roade pana la urma

  Si cum spuneam, daca am peste 700 de lei zilnic, in 5 zile asta inseamna peste 3500 de lei. Desigur, acest castig ma incadreaza in sistemul de bonusare de la Heylux, care imi aduce fix 1500 de lei pentru fiecare castig de acest gen. Oh, deja ma doare capul, foarte multe sume si foarte mari :)))

  3500 cu 3500… 7000… hmm, si cu alte 7000… 😕 14.000 si plus cei 6000 de lei. Ohoooo :))))) Vai, Doamne, cati bani castig eu intr-o luna la Heylux :O:O:O:O E nebunie curata:)))

  Mama, daca ar afla prietenele mele, ar muriiiii de invidie. Ahahaaha :))):”>:X Ce bine ma simt. Ma bucur ca n-am renuntat la Heylux si am ramas aici ca model, am capatat experienta si-am avut rabdare. Uite unde m-a adus rabdarea la Heylux?:X

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img