More
  AcasăHeyluxLa Heylux, am cele mai mari avantaje ca model de videochat

  La Heylux, am cele mai mari avantaje ca model de videochat

  Am tot vazut peste tot pe net, pe forumurile de videochat ca fetele sunt din ce in ce mai dezamagite de anumite studiouri si ca ar vrea sa lucreze de acasa, sa nu imparta banii, cica. Am observat ca foarte multe spuneau asta, dar hai sa-ti spun si de ce.

  Pai daca ele se duc in studiouri unde primesc 30%, 40%, maxim 50% din castiguri, cum sa nu fie dezamagite? E si normal. Dar eu sunt PRO angajarea in studio, insa nu orice studio. Heylux, de exemplu, este studioul pe care o sa-l recomand chiar si daca n-as mai lucra aici, pentru ca aici am intalnit tot ce inseamna “exceptie de la regula”.

  Heylux e cel mai tare studio de videochat din Iasi

  castiguri heylux
  castiguri heylux

  Daca la alte studiouri maximul din comision este de 50%, la Heylux pot ajunge si la 80% din castigurile mele, foarte usor si simplu. Asta se intampla pentru ca studioul a abordat un sistem de bonusare in fiecare saptamana, iar bonusurile incep de la 60 de lei si ajung cu usurinta si la 9000 de lei.

  Sa stii ca nu e cazul sa te sperii, nu e greu sa ajungi la bonusuri de 9000 de lei in fiecare saptamana in momentul in care ai indejauns de multa experienta si motivatie. Ca, de fapt, asta e tot ce conteaza in videochat, motivatia si putina experianta, incat sa stii ce ai de facut.

  Dar asta nu e o problema, pentru ca la Heylux oricum toate fetele sunt ajutate in orice privinta, ele trebuie doar sa fie prezente si atat. Acum, poate nu e de ajuns pentru tine, dar nu exista niciun studio care sa ofere 100% din castiguri:)))).

  80% din castiguri, bonusuri, venituri zilnice pana la 2000 de lei!

  castiguri heylux
  castiguri heylux

  Heylux este singurul studio din tara care ofera 80% din castiguri, dar aici e limita. Adica oricum mie mi se pare mult si asa, avand in vedere ca beneficiez de atat de multe lucruri ca model aici. De exemplu, mi se asigura transportul in fiecare zi, cazarea, trainingul specializat, cursurile in limba engleza, accesoriile, sedintele foto si video, sedinte de make-up inainte de a intra pe tura de munca, PLUS conditiile impecabile de munca.

  E normal ca un studio sa ia comisionul sau, pentru ca pune la dispozitie toate aceste lucruri. Heylux cel putin asa face. De asta sunt pro studio, pentru ca de acasa ai 100% castiguri, dar ai camerele decorate ca la Heylux? Cu Gucci, Versace, Chanel, cu lucruri din piele, cu stative, cu umbrele, cu cele mai performante pc-uri, cu camere de ultima generatie, trainerii cei mai buni… Hm, ai asta acasa? De asta prefer sa lucrez la Heylux si sa castig cate 560 de lei zilnic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img