More
  AcasăAngajari videochatCare sunt cele 3 avantaje pe care le am cu jobul de...

  Care sunt cele 3 avantaje pe care le am cu jobul de la Heylux?

  Un singur loc de munca poate sa aduca multe beneficii daca este ales cum trebuie, dupa nevoile si dupa placul persoanei in cauza. Si care-s nevoile unei femei, de cele mai multe ori? Ore putine de munca, un mediu de munca in care sa fie libera sa faca asa cum vrea ea, multi bani, mult timp liber… Am zis bine sau mai era ceva?

  Acestea cred ca sunt printre primele lucruri de care m-am bucurat eu prima oara cand m-am angajat in videochat la Heylux Iasi. Desi sunt mai multe avantaje despre care ar trebui sa vorbesc, astazi o sa mentionez doar 3 lucruri pentru care eu m-am angajat la Heylux si pentru care orice fata s-ar angaja, de altfel.

  Am noroc ca am venituri de pana la 2.800 de dolari lunar la Heylux

  heylux iasi
  heylux iasi

  La Heylux sunt angajate mai multe iesence, insa fiindca este atat de misto ca si job, s-au adunat o multime de fete din toata tara care lucreaza aici. Anii trecuti au numarat peste 120 de angajate numai in acest studio. In acest grup de studiouri, de fapt, pentru ca Heylux face parte din grupul Lucky Studio, condus de o echipa de femei de succes.

  Daca tot ai auzit ca este vorba de videochat, sigur o sa spui : Ahh, pai asta s-a angajat aici pentru bani, ce mai. Ca doar cine nu se angajeaza in videochat pentru bani, nu? Si asa e, ma bucur de un venit lunar care ajunge si pana la 2.800 de dolari uneori, nu ma plang din acest punct de vedere.

  Dar locul de munca in videochat la Heylux inseamna mult mai mult  de atat. O sa-ti spun care-s cele 3 lucruri de care te-ai bucura si tu daca te-ai angaja in acest studio candva. Inainte de toate, LUCRURILE GRATIS. Poate tu nu iei in calcul cat cheltui in fiecare luna pentru transport, machiaj, si alte cheltuieli de acest gen. Dar eu da.

  3 motive simple, dar care te-ar face sa vrei sa lucrezi aici neaparat!

  heylux iasi
  heylux iasi

  Si Heylux, din acest punct de vedere, e perfect, pentru ca imi pune la dispozitie masina si soferita, make-up artiste, deci n-am niciun fel de grija. Mai mult, un al doilea lucru pe care-l iubesc la Heylux este LIBERTATEA, discretia, respectul, aprecierea… Toate acestea, de care ma bucur zilnic.

  Sunt in fiecare zi libera sa muncesc cum imi place, sa merg in camera de logare cand vreau, sa ies cand vreau, sa plec tot cand vreau si asa mai departe. Si nu in ultimul rand, LA Heylux LUCREAZA DOAR FETE, iar asta inseamna ca sunt in largul meu indiferent de orice, ele ma inteleg si ma sustin, unele imi sunt si prietene. Iar de programul de munca nici nu mai spun, ca de cand lucrez la Heylux am o multime de timp liber de distractii!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img