More
  AcasăHeyluxDaca ai afla cat castig dupa 2 ani la Heylux, te-ai angaja...

  Daca ai afla cat castig dupa 2 ani la Heylux, te-ai angaja si tu

  De obicei, fetele nu sunt atat de motivate de orice castig. Aud ca se castiga nu stiu cate milioane din videochat, insa multe nu cred. Dar daca ti-as spune cat castig eu din videochat dupa deja 2 ani de experienta, ce ai crede? Probabil ai spune ca mint si eu :))) Eh, nu conteaza, tot o sa vorbesc despre experienta mea ca model de la Heylux.

  Poate, poate pe cineva ajuta. In final, nu toata lumea are aceleasi scopuri in viata. La fel cum nu toate fetele vor sa aiba mii de dolari in conturi, asa cum am eu. Sunt fete care se multumesc cu putin si le apreciez. Eu n-as putea niciodata sa ma multumesc cu putin, nu stiu cum sa fac asta.

  Mie nu-mi place sa ma multumesc cu putin, vreau mult si asta am

  job videochat
  job videochat

  Imi place sa am o viata cat mai usoara, cat mai accesibila mie, nu vreau sa tanjesc dupa lucruri. Vreau sa le am, sa ma bucur de ele, pur si simplu. Si… am noroc ca le am de cand sunt model la Heylux. Este singurul loc in care sunt fericita pentru ca obtin mereu ce vreau.

  Si obtin atat de usor, incat nici nu ma mai complic. Mai ales dupa 2 ani, deja sunt ca in familie aici. E totul o obisnuinta pentru mine, dupa un timp totul devine super usor. Mmmm, nu ca n-ar fi, dar dupa un timp de experienta, am constatat ca numai prezenta mea este de ajuns pentru a pleca acasa cu o multime de bani.

  Inainte ma mai complicam eu, ca de, eram noua. Ca orice alta angajata, de altfel. Doream sa fac impresie buna, sa ma descurc bine, alea alea. Acum prezenta mea este de ajuns incat sa castig zilnic 760 de lei. Te mira ca un model de videochat poate castiga atat de mult la Heylux?

  Acum castig in fiecare zi peste 700 de lei din videochat in Iasi

  job videochat
  job videochat

  Eu zic ca este un castig bine meritat, dupa atata timp. In primul an am avut castiguri mari oricum, dar nu in fiecare zi depaseam 700 de lei. Acum chiar ca am in fiecare zi peste 700 de lei castiguri. Si ce mi-a trebuit pentru a ajunge aici? Putina rabdare, putina perseverenta.

  Ca restul a venit de la sine, dupa cum vezi. Altii cat muncesc sa ajung sa aiba un salariu decent? Eu in 2 ani la Heylux am ajuns sa cred ca m-am si imbogatit, la cate castiguri am. Bogata nu-s inca, dar am oricum mai multe lucruri decat orice alta fata obisnuita. Avantajele in a lucra la Heylux, ca sa vezi. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img