More
  AcasăPreziosaPreziosa e singurul studio “vinovat” ca am multi bani si vacante lunare

  Preziosa e singurul studio “vinovat” ca am multi bani si vacante lunare

  Studioul datorita caruia eu nu mai duc lipsa de bani e numai Preziosa Iasi. De fapt, e singurul job pe care l-am avut vreodata care mi-a adus atatia bani, cat nici n-am visat ca voi avea, mai ales la varsta mea de 23 de ani. In tara la noi o fata de 23 de ani n-ar castiga atatia bani nici cu studii superioare si tot tacamul.

  Dar eu, la Preziosa, castig cat unii oameni care au experienta de 20 de ani, poate mai mult decat ei. De fapt, sunt sigura ca eu castig mai mult decat oricine. Pai numai saptamanal primesc un bonus de 500 de lei de la Preziosa, adica 2000 de lei lunar, plus cate un premiu zilnic.

  Asta, plus castigurile zilnice de cate 400, 500 de lei, chiar 600 uneori, am vreo 7000-8200 de lei in fiecare luna, in total. 8000 de lei, la 23 de ani, in Romania? Cine mai are norocul meu? Castig 2000 de dolari din videochat la Preziosa si ma simt in al noualea cer.

  Sunt la inceput cu Preziosa si deja am 2000 de dolari lunar

  Pot merge si eu in vacante fara sa-mi ceara nimeni socoteala, fara sa ma bag in datorii sau fara sa fac rate la banca. Pur si simplu imi propun azi sa merg intr-o vacanta, iar saptamana viitoare deja sunt in avion, spre o destinatie  de vis din Europa.

  Iar cand ma gandesc ca sunt abia la inceput de drum cu Preziosa … oare cat voi castiga dupa un an, doi de experienta in acest studio? Daca acum am 2000 de dolari lunar, oare cat o sa am cand voi fi printre cele mai bune modele?

  Ajung cred ca la 80% din castiguri, mai mult ca sigur! Ca am si un comision care creste, de la 50 ajunge la 80%, insa trebuie sa-mi dau silinta, sa fiu motivata sa castig bani si sa am rabdare, bineinteles.

  Ca doar nimeni n-a castigat mii de dolari din prima saptamana, dar cu putina rabdare iti poti asigura restul vietii cu un job de acest gen. Asa ca mi-am propus sa raman cat mai mult timp aici, pentru ca daca n-as lucra la Preziosa, ce as face? M-as duce la vreo firma la care castig maxim 2000 de lei lunar, lucrez de dimineata pana seara tarziu, n-am chef de viata, n-am energie…

  Asa, la Preziosa am un program flexibil, pe care mi-l fac singura si nu se mai pune problema de plictiseala sau oboseala.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img