More
  AcasăHeyluxAm descoperit jobul la Heylux pe Facebook

  Am descoperit jobul la Heylux pe Facebook

  Ce ti-e si cu netul asta din ziua de azi, cate oportunitati ofera, ceva nemaivazut. Dintr-un simplu scroll pe Facebook am ajuns sa gasesc cel mai bun job in Iasi, cel mai bun posibil. Stateam pe net pur si simplu intr-o seara si ma plictiseam, iar ca toata lumea, am navigat si eu putin pe Facebook.

  In acel moment, nu ma gandeam sa ma angajez si nici nu cautam job in Iasi, dar oferta prezentata m-a tentat. Fiind dintr-o zona din Iasi, Facebook-ul a cautat joburi in imprejurimi si mi-a prezentat oferte. Asa am vazut link-ul celor de la Heylux, pe care am dat click si dupa aceea a urmat angajarea mea.

  E usor ca castig bani din videochat la Heylux

  jobul la Heylux
  jobul la Heylux

  Ca sa vezi cat de usor e sa obtii ce vrei in ziua de azi… Sau cel putin asa mi se pare mie, cu jobul de la Heylux Iasi. Poate n-o fi la fel si cu alte locuri de munca din Iasi, dar cu acesta e usor cu siguranta. Eu n-am multa experienta in domeniu, n-as putea spune prea multe, ca nu stiu nici despre videochat multe, dar nici despre joburi in general.

  Inca stau cu parintii mei, asa ca n-am avut griji pana acum. Dar suntem o familie obisnuita, nu ne desfatam in bani sau altceva. Mie nu mi-a lipsit niciodata strictul necesar, dar tot erau multe lucruri pe care mi le doream si ai mei nu si le puteau permite.

  Daca tot am gasit o portita cu jobul in videochat de la Heylux Iasi, de ce nu? Si-asa n-am ce face acasa, ma plictiseam intruna. E mult mai distractiv totul cu jobul de la Heylux si ai mei nici nu banuiesc. Eu oricum ieseam mult pe afara inainte, asa ca n-au de unde sa banuiasca ce fac.

  Deja am o multime de bani numai dupa 2 luni de la angajare

  jobul la Heylux
  jobul la Heylux

  Le-am spus ca m-am angajat part-time la un fast food si aia e, sa mai strang bani pentru mine. Si chiar asta intentionez cu jobul de la Heylux Iasi, sa mai strang bani pentru mine. Deja am 6000 de lei stransi si n-am lucrat decat 2 luni pana acum. Iti dai seama ce inseamna asta, nu?

  De ce sa renunt prosteste la acest job, cand imi da sansa sa am atatia bani? Peste 400 de lei castiguri in videochat in fiecare zi, n-am cum sa ratez asa ceva! Intr-un an sau doi o sa am bani cat n-o sa-i pot numara. Imi asigur viitorul de pe acum:>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img