More
  AcasăHeylux Heylux e cel mai bun “medicament” al meu: ma vindeca de lipsa...

   Heylux e cel mai bun “medicament” al meu: ma vindeca de lipsa de bani

  Poate pare amuzant felul in care o spun, dar Heylux chiar ma vindeca de o oarecare forma de “saracie”, ca sa ii spun asa. E mult prea mult spus saracie, nici eu nu stiu cum sa ii spun, dar sigur ma intelegi, ca nu-s singura din tara asta care munceste dar simte ca n-are niciodata bani. Bine, “munceam” la trecut, pentru ca acum nu mai am vechiul job, sunt model de videochat la Heylux Iasi.

  Ma bucur de acest job nou pe cat pot de mult. E ca un medicament pentru mine, pentru “ranile” pe care le-am acumulat la vechile joburi. In sensul ca realizez la Heylux lucrurile pe care la celelalte locuri de munca nu le-am realizat. Dar imi vine mult mai usor sa fac asta aici.

  Banii sunt primul lucru pentru care fetele iubesc Heylux 

  Tot ce n-am avut in viata mea pana sa fiu model de videochat la Heylux o sa am de acum incolo, fara alte obstacole care sa ma opreasca. Primul lucru pe care-l am la Heylux si nu l-am avut in trecut : BANII. Desigur ca banii, ca doar ce altceva ne mai face pe noi, femeile, sa ne ridicam dimineata din pat? Banii.

  Daca n-am avea nici banii necesari, atunci nici chef de munca n-avem. Dar atunci cand stiu ca mai mereu castig cel putin 380 de lei la Heylux in fiecare zi, parca altfel ma trezesc din pat, parca mai energica si mai cu chef sunt. E si normal, cine nu ar fi fericit sa se trezeasca pentru a castiga peste 380 de lei in ziua respectiva.

  Si chiar daca programul de la Heylux este in mod normal de 8 ore pe zi, cu cate 5 zile lucratoare pe saptamana la alegerea mea, parca ma bate mereu gandul sa lucrez toata saptamana, cand stiu cati bani castig aici. Si nu numai eu gandesc asa, ci toate modelele de aici prefera ori sa stea cateva ore peste program, ori sa lucreze chiar si-o zi, doua in plus.

  Decat sa lenevesc pana la amiaza, mai bine castig la Heylux pana la 2000 de lei in cateva ore

  Cand stii ca-n alea doua zile poti castiga vreo 1000 de lei, cat un salariu in alta parte, normal ca iti pare rau. Si ce-i asa greu sa ma mai trezesc sa mai merg inca 7 ore sa stau online la Heylux? Si-asa acasa ce fac, lenevesc pana pe la 3-4 dupa amiaza. Decat sa lenevesc, mai bine vin aici si castig bani, zic eu.

  Asa imi rezolv toate problemele vietii si stiu sigur ca drumul pe care merg e unul sigur si fara griji. Ce e mai bun decat asta?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img